"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המדליה הראשונה בפריז: פיטר פלצ'יק זכה בארד
הוא עשה זאת! הג'ודאי הישראלי הוותיק יעלה על הפודיום האולימפי אחרי ניצחון עם וואזארי על דניאל אייך השווייצרי • ברגע האחרון תוקנה שערוריית שיפוט שהיתה יכולה לעלות לפלצ'יק בהפסד
פלצ'יק חוגג עם המדליה, הערב בפריז. צילום: AFP

המדליה הראשונה בפריז: פיטר פלצ'יק זכה בארד

הוא עשה זאת! הג'ודאי הישראלי הוותיק יעלה על הפודיום האולימפי אחרי ניצחון עם וואזארי על דניאל אייך השווייצרי • ברגע האחרון תוקנה שערוריית שיפוט שהיתה יכולה לעלות לפלצ'יק בהפסד

אורן אהרוני, שליח "היום" לפריז
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

פיטר פלצ'יק עלה למזרן בקרב הראשון של בית הניחומים. אחרי שהפסיד בצורה אכזרית לאזרי המדורג 1 בשלב רבע הגמר, הג'ודאי הישראלי פגש את מייקל קורל ההולנדי בידיעה שהוא נמצא במרחק של שתי ניצחונות ממדליה אולימפית שנייה בקריירה.

אחרי שהקרב נכנס לניקוד זהב, כשלפלצ'יק עונש אחד ולהולנדי שניים, הצליח פלצ'יק להיכנס נהדר לתרגיל והשיג איפון נהדר. הוא רץ להתחבק עם מאמנו אורן סמדג'ה.

ברגע האמת, בקרב הישיר על הארד מול דניאל אייך השווייצרי, פלצ'יק היה דומיננטי והוביל בזכות וואזארי. חמש שניות לסיום הוא כבר הרגיש את המדליה, אבל אז נענש בפעם השלישית, ועל פניו היה אמור להפסיד. מהר מאוד הוא ערער, כיוון שנספר לו עונש אחד כפול שלא לצורך. הערעור התקבל, חמש השניות עברו, והארד נחת בידיים של פלצ'יק.

פלצ'יק מכניע את קורל ההולנדי, צילום: אורן אהרוני
פלצ'יק מול קורל. ניצחון גדול, צילום: אורן אהרוני
פלצ'יק וסמדג'ה לאחר הניצחון על ההולנדי, צילום: אורן אהרוני

עד כה פלצ'יק ניצח את גונצ'יגסורן באטחויאג המונגולי (11 בעולם) בסיבוב הראשון באיפון, ואת אורליאן דיסה הצרפתי (50 בעולם) בשמינית הגמר, לאחר שהאחרון ספג שלושה עונשים. כאמור, בקרב שלאחר מכן הוא נכנע לזלים קוטסוייב בוואזארי, לאחר ששופטי הווידאו פסלו וואזארי של הישראלי ברגע האחרון.

דגל ישראל מונף ביציעים בפריז. הקהל דחף את פלצ'יק, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
פלצ'יק גובר על המונגולי ומעפיל לשמינית הגמר, צילום: אי.אף.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...