המשלחת הישראלית מתכוננת לרגעי ההכרעה: "עשינו היסטוריה, אבל רעבים ליותר"

דניס לוקטב מדבר על הגמר ההיסטורי, מאיה גושן מספרת על האי-הבנה עם הטורקייה, ושחר שגיב משתף בחוויה המרגשת מול הקהל הישראלי • שלושת הספורטאים מסכמים את הופעתם ומביטים קדימה לקראת ההמשך

מאיה גושן בקרב. צילום: אורן אהרוני

במשלחת הישראלית מביטים קדימה לקראת סוף השבוע, שם יתחרו מספר ספורטאים שסומנו כמי שיכולים להביא מדליות. קודם לכן, הג'ודוקא מאיה גושן, הטריאתלט שחר שגיב והשחיין דניס לוקטב, התכנסו כדי לסכם את הופעתם.

"לפני המשחקים אם היו אומרים לי חצי גמר וגמר, הייתי לוקח את זה בשתי ידיים", סיפר לוקטב. "ייקח לי עוד הרבה זמן לעכל את זה, הלכתי לישון ב-4 לפנות בוקר, מרוצה מההישגים. עשינו פה היסטוריה, חשבתי שאשחה יותר מהר, אבל יש רגשות מעורבים כי היה גמר היסטורי. אנחנו רעבים ליותר, יכולנו לעשות תוצאה יותר טובה, אבל להיות במעמד הזה, זה היה חשוב לקראת לוס אנג'לס".

"ייקח לי זמן לעכל", לוקטב, צילום: איי.פי

הג'ודוקא גושן אמרה: "אלה משחקים אולימפיים ראשונים שלי ומאוד התרגשתי, שמחה להיות פה. הייתה אי הבנה עם הטורקייה, כשאנחנו בסדר איתה, היה איזה מין ריקוד איתה".

"מין ריקוד", מאיה גושן מול הטורקייה, צילום: אורן אהרוני

על התחרות הקבוצתית הוסיפה: "בג'ודו הכל יכול להיות לטוב ולרע, רואים פה מדורגים שמפסידים בקרבות הראשונים. הגרלה זו הגרלה ונוציא מזה את המיטב, כל אחד התמקד ביום שלו ובנבחרת הנשים תומכות אחת בשנייה. המשחקים עוד לא נגמרו ונגיע לעודד ולתמוך, הכי רוצות שיצליחו ונעשה את הכל כדי לעזור להם להצליח".

"הגרלה זו הגרלה", מאיה גושן, צילום: אורן אהרוני

שגיב סיכם את הופעתו: "הייתה לי חוויה מטורפת לעומת טוקיו, לחוות עם כל המשפחה, החברה שלי לראות דגלי ישראל לכל אורך המסלול ולשמוע 'אל אל ישראל', אבל ברמה המקצועית לא הבאתי את היכולות שלי. הטלפון שלי היה כבוי ולא שמעתי כל מה שהיה בבוקר בחדשות, על המסלול רק קיבלתי אהבה, שום דבר בנושא הביטחוני".

"לא שמעתי חדשות", שגיב, צילום: איי.אף.פי

על הזיהום בנהר הוסיף: "לא הרגשתי כלום, אבל אחכה כמה שעות ואראה מה יהיה", צחק.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר