"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נובאק ג'וקוביץ' חשף: מדוע הוא ורפאל נדאל לא באמת חברים?
אחרי המפגש ביניהם במשחקים האולימפיים בפריז, הסרבי נשאל על מערכת היחסים עם השור ממיורקה והפתיע: "אין אחווה, תמיד היה קשה להיות קרובים אחד לשני" • אז מה הסיבה לכך? יש לו תשובה מעניינת
נובאק ג'וקוביץ' ורפאל נדאל. צילום: EPA

נובאק ג'וקוביץ' חשף: מדוע הוא ורפאל נדאל לא באמת חברים?

אחרי המפגש ביניהם במשחקים האולימפיים בפריז, הסרבי נשאל על מערכת היחסים עם השור ממיורקה והפתיע: "אין אחווה, תמיד היה קשה להיות קרובים אחד לשני" • אז מה הסיבה לכך? יש לו תשובה מעניינת

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

על אש קטנה.היריבות בין רוג'ר פדרר לרפאל נדאל תיזכר לעד הן ברמה הספורטיבית והן ברמת הקשר הקרוב בין השניים. עם זאת, לצלע השלישית בביג-3 נובאק ג'וקוביץ', לא היו מעולם יחסים שכאלה עם השניים והפעם הוא חשף פרטים חדשים על מערכת היחסים בינו לבין הספרדי.

אתמול (שני) כזכור, השניים נפגשו בפעם ה-60 ואולי גם בפעם האחרונה בקריירה בסיבוב השני של המשחקים האולימפיים בפריז. זה נגמר בניצחון של הסרבי וכמובן שאת העיתונאים עניין מה קורה בינו ובין נדאל.

נובאק ג'וקוביץ' ורפאל נדאל. בעיקר יריבים, צילום: EPA

"אם הוא כמו אח שלי? לא, אין אחווה. אנחנו יריבים וחברים לקבוצה", הפתיע ג'וקוביץ'. "במצב שלנו, תמיד היה קשה להיות קרובים אחד לשני כי ברמה הזו, אתה יכול לתת הרבה מידע שיכול אחר כך לעבוד נגדך במגרש".

עם זאת, הסרבי השאיר פתח לאופטימיות: "אנחנו כבר הרבה זמן משחקים וחלקנו חלק מהחיים שלנו. האמת היא שהייתי רוצה שהקשר שלנו ישתפר בעתיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...