"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פריז 2024

בעקבות סערה וגלי ענק: נדחה מקצה הגלישה של ענת ליליאור

גולשת הגלים היתה אמורה להתחרות במהלך הלילה בסיבוב השלישי של התחרות במשחקים האולימפיים, אבל מזג האוויר בטהיטי לא אפשר לתחרויות הנשים להתקיים והמקצים נדחו למועד מאוחר יותר

,עודכן
0השמעה
ענת ליליאור. צילום: AFP

סערה וגלי ענק שסיכנו את שלום הספורטאים גרמו הלילה (בין שני לשלישי) לביטול הסיבוב השלישי בגלישת הגלים לנשים במשחקים האולימפיים, באירוע שמתקיים בטהיטי. במדינה ערוצי החדשות התעסקו בנושא בהרחבה והראו כמה אותה סערה שקיימת פוגעת בקיום התחרויות.

המארגנים אולי ציפו לכך ולכן מראש נוספו מספר ימי רזרבה למקרה ויהיו הפרעות בלתי צפויות, אך הגולשת הישראלית ענת ליליאור, שהייתה אמורה להתחרות הלילה, אולי פחות אופטימית. בהתחלה היא פרסמה סטורי בו בישרה על ביטול יום התחרויות וסיפרה כי המצב תקף ליומיים הקרובים, אך בהמשך תיקנה את עצמה וטענה כי רק מדובר על הביטול הנוכחי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ליליאור בת ה-24 אמורה לפגוש על כרטיס לרבע הגמר את האוסטרלית טיילר רייט, שניצחה את הישראלית בסיבוב הראשון. רייט בת ה-30 היא אחת מוותיקות הענף כיום ועשתה הישגים משמעותיים בעבר, כאשר זכתה בתואר אלופת העולם שנתיים ברציפות ב-2016 ו-2017 ונחשבת משוכה קשה עבור הישראלית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר