ים וולצ'ק נכנע בשמינית הגמר לאלוף העולם, גם שירה ראשוני הודחה
וולצ'ק (עד 60 ק"ג) גבר בקרב הפתיחה שלו על יריב קונגולזי ולאחר מכן נכנע לגיורגי סרדאלשווילי מגאורגיה • ראשוני (עד 48 ק"ג) הפסידה לאביבה אבוז'קינובה הקזחית • בבדמינטון: מישה זילברמן הפסיד ליריב אירי
0השמעה
אחרי טקס הפתיחה יוצא הדופן שהוציא את אולימפיאדת פריז 2024 לדרך, ספורטאי המשלחת הישראלית נכנסו היום (שבת) לפעולה, כולל בתחרויות הג'ודו.
ים וולצ'ק (עד 60 ק"ג) פגש בסיבוב הראשון את נושא דגל המשלחת של הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו, ארנולד קיסוקה וניצח אותו באיפון. בשלב הבא חיכה לו יריב קשה במיוחד בדמותו של גיורגי סרדאלשווילי מגאורגיה, אלוף העולם המכהן בקטגוריה, וולצ'ק נתן את כולו אבל לא יכל לעמוד מול האיכות של יריבו והודח בשמינית הגמר.
גם שירה ראשוני (עד 48 ק"ג) עלתה למזרן אצל הנשים. ראשוני פגשה את אביבה אבוז'קינובה, זוכת שתי מדליות ארד באליפות העולם, כולל זו שנערכה בחודש מאי האחרון והפסידה לה בווזארי. עבור ראשוני בת ה-33 מדובר ככל הנראה בתחרות האחרונה בקריירה והיא עשויה לפרוש.
בשעות הערב המאוחרות, מישה זילברמן רשם את השתתפותו הרביעית במשחקים האולימפיים והפסיד 21:17, 19:21, 21:13 לנאט נגויין האירי במשחק הראשון בבית P. משחקו הבא של זילברמן ייערך בשעה 23:00 ביום שני מול ויקטור אלכסן מדנמרק, המדורג שני בטורניר. רק הראשונים מכל בית עולים לשמינית הגמר.

