"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דיכאון, שאיפה לזהב אולימפי והופעה בעירום: נושאת הדגל של גרמניה משגעת את כולם
הקריירה של אלופת העולם בג'ודו (עד 78 ק"ג), אנה מריה ואגנר, מעוטרת בלא מעט מדליות, אבל גם בקשיים נפשיים • בראיון אמיץ ל"בילד" היא הפתיעה : "עכשיו אני חזקה יותר, ולא פוסלת להופיע במגזין פלייבוי"

רפאל נדאל ואנדי מארי מוגרלים במשחקים האולימפיים בפריז

דיכאון, שאיפה לזהב אולימפי והופעה בעירום: נושאת הדגל של גרמניה משגעת את כולם

הקריירה של אלופת העולם בג'ודו (עד 78 ק"ג), אנה מריה ואגנר, מעוטרת בלא מעט מדליות, אבל גם בקשיים נפשיים • בראיון אמיץ ל"בילד" היא הפתיעה : "עכשיו אני חזקה יותר, ולא פוסלת להופיע במגזין פלייבוי"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

השאיפה של כל אחד מ-10,500 הספורטאים המשתתפים במשחקים האולימפיים בפריז היא לעשות את המקסימום. חלק מכוונים הכי גבוה שיש, זכיה במדליה, ויש גם מי שמסתפקים בהופעה בגמר או רק בעצם החוויה בבירת צרפת. ויש גם את אנה מריה ואגנר, אלופת העולם בג'ודו עד 78 ק"ג.

הגרמניה בת ה-28 כבר זכתה לכבוד הגדול במהלך המשט האולימפי אתמול (שישי), כשהיתה אחת משני נושאי הדגל של ארצה, לצד כוכב הכדורסל דניס שרודר. כמובן שאין זה השיא מבחינתה, כי אחרי שזכתה בטוקיו בשתי מדליות ארד (אישית וקבוצתית), הפעם היא רוצה את הזהב האולימפי.

אבל ואגנר רוצה גם דבר נוסף, אותה חשפה, תרתי משמע, במהלך ראיון: "ממגזין 'פלייבוי' פנו אליי, ואני לא פוסלת את האפשרות להופיע בו. תחכו ותראו". אחת הסיבות להצעה ממגזין העירום היא סשן תמונות אליו הצטלמו ספורטאיות גרמניות לקראת המשחקים בטוקיו, ובו אף אחת מהן לא השאירה יותר מדי מקום לדמיון. גם ואגנר, שהצטלמה רק עם חגורת הג'ודו השחורה שלה וישבן חשוף.

ואגנר הבהירה: "קודם כל אני צריכה לסגור חשבון במשחקים האולימפיים", וב"בילד" הסבירו, שאחרי הזכייה בארד בלבד בטוקיו היא סבלה מבעיות נפשיות, במה שהוגדר כ"דיכאון פוסט אולימפי". ואגנר שיתפה: "הייתי אבודה, אפטית, לא רציתי לעשות כלום ולא נהניתי משום דבר. הייתי פורצת בבכי ללא סיבה, עכשיו אני חזקה יותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עכשיו, כשהיא מאוששת ומלאת מוטיבציה, כאמור ואגנר מכוונת לדאבל: זהב אולימפי וכנראה הופעה בפלייבוי, שלבטח תגביר את הפופולריות שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו