"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מוצלחת יותר מטוקיו: מומחים חוזים אולימפיאדה היסטורית למשלחת הישראלית

על פי הערכות אנשי הווינר הספורטאים הישראלים יזכו בלפחות חמש מדליות מה שיגדיר את פריז 2024 כקמפיין האולימפי המוצלח בתולדותינו • ואיזה יחס תקבלו בתמורה להימור על אפס מדליות?

,עודכן
0השמעה

צפו: האבטחה הכבדה סביב הפארק דה פראנס לפני המשחק בין ישראל למאלי // צילום: אורן אהרוני

לאחר אולימפיאדת טוקיו שהייתה המוצלחת בתולדות המשלחת הישראלית עם שתי מדליות זהב (לינוי אשרם בהתעמלות אומנותית וארטיום דולגופיאט בהתעמלות מכשירים) ושתי מדליות ארד (אבישג סמברג בטקוואנדו ונבחרת הג'ודו בתחרות הקבוצתית), מכוונים בוועד האולימפי לקפוץ עוד מדרגה ולשפר את ההישג.


על פי מומחי אתר ההימורים WINNER התחזית מבטיחה. אם תהמרו על כמות המדליות הישראליות, את היחס הנמוך ביותר תקבלו על כמות של בין חמש לשש מדליות, כלומר שבירת השיא. היחס על 3-4 מדליות עומס על 2.5, ואילו על שבע מדליות ומעלה היחס הוא 4.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות


הפסימיים יכולים אף להרוויח סכומים גבוהים יותר, כשעל הימור של 1-2 תקבלו יחס של 4.5, ואילו על שחזור אולימפיאדת לונדון 2012, בה לא זכתה המשלחת הישראלית באף מדליה, יקבלו המהמרים יחס של פי 12 מכספם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר