"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מרגש מדינה שלמה: למרות נפילת בנו בעזה, אורן סמדג'ה יטוס למשחקים האולימפיים
הוועד האולימפי בישראל הודיע: מאמן נבחרת הג'ודו יצטרף למשלחת לפריז • על ההחלטה אמר: "מטרתנו – לצד הכאב האישי והקושי - להניף את דגל ישראל בגאון בבמה החשובה ביותר בעולם"

Loading...

הדרך המצמררת בה פורסם סגל נבחרת הכדורגל למשחקים האולימפיים

מרגש מדינה שלמה: למרות נפילת בנו בעזה, אורן סמדג'ה יטוס למשחקים האולימפיים

הוועד האולימפי בישראל הודיע: מאמן נבחרת הג'ודו יצטרף למשלחת לפריז • על ההחלטה אמר: "מטרתנו – לצד הכאב האישי והקושי - להניף את דגל ישראל בגאון בבמה החשובה ביותר בעולם"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הועד האולימפי בישראל עדכן הבוקר (שישי) על החלטתו של מאמן נבחרת הגברים לג'ודו של ישראל - אורן סמדג'ה - כי יטוס למשחקים האולימפיים פריז 2024 ויוביל שם את נבחרת הג'ודו גברים של ישראל.

סמדג'ה מסר את החלטתו הבוקר לאחר העליה לקבר של בנו עומר – במלאות 30 לנופלו. סמדג'ה אמר כי ההחלטה נלקחה בחיבוטי נפש עם משפחתו ובעידודה של אשתו ליאת וילדיו, ובעידוד ותמיכת ראשי הועד האולימפי הישראלי והנהלת איגוד הג'ודו הישראלי.

אורן סמדג'ה בהלווית בנו עומר. יטוס למשחקים האולימפיים למרות הכאב הגדול, צילום: אורן אהרוני

"בתוך כל הקושי והכאב אני יודע כי עליי לבצע את משימתי ומחוייבותי אל מול פני העולם במיוחד בעת הזו. אני מחוייב בערך המצויינות, השאיפה להצלחה ולרוח הנצחון של הספורטאים שלי, הצוות המקצועי, איגוד הג'ודו והנבחרת האולימפית כולה. אנחנו נצא לתחרות בראש מורם, מתוך דבקות במטרה ורוח אחדות העם המחזקת תמיד ולבטח כעת.

"משפחתי ואני מבקשים להודות לאלפים שהגיעו וחיזקו אותנו, קראו לי לצאת למשחקים, ומקיפים אותי ואת משפחתי באהבה וכח בימים הקשים שעוברים עלינו, כאשר כל נים בגופי ונפשי חשים את הכאב והאובדן. עכשיו, נהיה מרוכזים במטרה כאשר מטרתנו – לצד הכאב האישי והקושי - להניף את דגל ישראל בגאון בבמה החשובה ביותר בעולם, והידיעה שכולכם מעודדים אותנו ומייחלים להצלחתנו".

אורן סמדג'ה. מרגש, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עומר סמדג'ה ז"ל, צילום: ללא
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...