"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הספורטאי האגדי: "רוצה להפוך לאלוף הבלתי מעורער של הג'ודו"

טדי רינר, שאיבד במפתיע בטוקיו את תוארו כאלוף האולימפי במשקל הפתוח, מכוון גבוה: "מכוון לשתי מדליות זהב באולימפיאדת פריז" • ומה לגבי העתיד? "רואה את עצמי בלוס אנג'לס ב-2028"

,עודכן
0השמעה
טדי רינר. צילום: אי.פי

פחות משבועיים לפני פתיחת המשחקים האולימפיים בפריז, אחד הגיבורים המקומיים הגדולים ביותר הוא ללא ספק הג'ודוקא טדי רינר. בניגוד לספורטאים בכירים אחרים שמעדיפים לא לדבר עם התקשורת לקראת אירוע השיא שלהם, הוא בחר שלשום (שבת) לקיים מסיבת עיתונאים ולסמן את המטרות.

רינר בן ה-35 מחזיק במהלך הקריירה המפואר במדליות הזהב האישיות באולימפיאדת לונדון 2012 וריו 2016 ובמשחקים לפני שלוש שנים, הוא עשה זאת עם חברי הנבחרת שלו בתחרות המעורבת לאחר שסיים "רק" עם הארד בתחרות האישית בטוקיו ובבייג'ינג.

שרת הספורט הצרפתית אמלי אודא-קסטרה שוחה בנהר הסן / רויטרס

"הפעם, בניגוד למשחקים קודמים, אני לא מגיע פצוע, מרגיש טוב ומקווה שזה ימשיך ככה עד הסוף", סיפר רינר. "אני רוצה לצאת מהמשחקים האלו עם שתי מדליות זהב, שזה יהפוך אותי לאלוף הבלתי מעורער בספורט שלי.

מסיבת העיתונאים של טדי רינר,צילום: אי.אף.פי

"אני רוצה לעשות את זה כאן בפריז, בבית עם כל המשפחה שלי. אני יודע שזאת תהיה רכבת הרים ויש לחץ תקשורתי, אל אני צריך להתרחק מכל זה. היו מקרים שלא הצלחתי באימונים, ויש מקרים שאתה אומר לעצמך 'אם אני אהיה ככה במשחקים זה יהיה נהדר', צריך לדעת להיות מוכן גם בצד הפיזי וגם המנטלי".

יש יותר לחץ שזה משחקים אולימפיים בבית?

"יש יותר לחץ חיובי משלילי. זאת הפעם החמישית שלי במשחקים האולימפיים. יש תמיד לחץ וזה דבר נורמלי כי מדובר באולימפיאדה, אבל צריך להתכונן מראש ולדעת מה רוצים, כשבשבילי זאת מדליית הזהב, ואז צריך ליהנות.

"יש לי את כל הנתונים כדי ליצור משחקים מעולים, אבל ההיסטוריה הוכיחה לי שזה לא עובד ככה. צריך שיהיה לך יום נהדר ולהישאר מרוכז מ-א' עד ת'. הטעות הכי קטנה יכולה להזיק לך מאוד ואז צריך לחכות עוד ארבע שנים".

טדי רינר,צילום: אי.אף.פי

לאחר הניצחון בטוקיו, היפנים אמרו לך שהם רוצים נקמה?

"הו כן, הם רוצים נקמה מטורפת. אבל לפני כן, כל אחד חייב לכתוב את הפרק שלו בספר, כל אחד מרוכז בסיפור שלו. בערב של ה-2 באוגוסט, לפני התחרות הקבוצתית נתמקד בעשייה הגדולה".

אתה מסמן לך יעדים לאחר פריז?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"היום אני רואה את עצמי עושה את המשחקים בלוס אנג'לס 2028. לספר לכם שגם את 2032 יהיה שקר, כי אני רוצה לראות משהו אחר, לפתוח דף חדש בחיי, אבל בינתיים זה יתחיל ב-2028".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר