"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש חיים אחרי האווירון: גרושתו של אלון מזרחי מתחתנת בשנית

ורד מזרחי, שחזרה להיות ורד סלו, תהפוך בקרוב למיסיס מילר • בן זוגה בשנתיים וחצי האחרונות כרע ברך במהלך חופשה בכרתים • ל"ישראל היום" הוא סיפר: "חשבתי על זה כמה חודשים וחיכיתי לטיימינג הנכון"

, עודכן
0השמעה
ורד מזרחי וארוסה , פרט
ורד מזרחי וארוסה. צילום: פרט

ורד מזרחי, גרושתו של כדורגלן העבר אלון מזרחי, כבר מזמן התגרלה לשם ורד סלו. בקרוב, תתרגלו לשם החדש מיסיס מילר. ורד תעמוד תחת חופה שוב לאחר שדרור שלה כרע ברך (והשתדל לא לקרוע את הצולבת) והציע לה נישואין אחרי שנתיים וחצי של זוגיות.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

הוא חיכה בשקט בשקט לזמן המתאים, וכך הוא סיפר לנו: "חשבתי על זה כמה חודשים וחיכיתי לטיימינג הנכון. המצב במדינה גם לא כל כך נותן לאושר להיות מושלם".

האירוע המרגש קרה בכרתים ו-ורד בעננים. באופן כללי זו לגמרי השנה שלה (טפו טפו). היא פורחת בעסקי בגדי הים שלה, מטפחת סניף של חנות "רזילי" בבעלותה ובקרוב תפיק חתונה כמו שרק היא יודעת.

האמת? לא חשבנו שהיא תישאר רווקה לאורך זמן.

ורד מזרחי וארוסה, צילום: פרט
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ורד מזרחי וארוסה, צילום: פרטי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר