"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אליפות אירופה בשחייה: גורבנקו שוב בגמר, לייטרובסקי פספס מדליה בגלל 2 מאיות

השחיינית הבכירה של ישראל העפילה למשחה המדליות ב-200 מטר מעורב וחולמת על זהב שלישי ברציפות • אכזבה בגמר ה-50 מטר גב

,עודכן
0השמעה
גורבנקו בפעולה. הולכת עד הסוף. צילום: אי.פי
השחיינית הבכירה של ישראל אנסטסיה גורבנקו כבר מחזיקה בשלוש מדליות זהב באליפות אירופה, הנערכת בימים אלה בבלגרד. כעת היא מקווה להגדיל את כמות הזכיות שלה, לאחר שעלתה לגמר 200 מטר מעורב מהמקום הראשון.
גורבנקו בת ה-20 שחתה את המרחק בזמן של 2:11.61 דקות והיא תנסה להשיג זהב שלישי ברציפות במשחה זה באליפות אירופה. מי שתשחה איתה בגמר היא לאה פולונסקי שסיימה רביעית עם 2:12.93 דקות.
גורבנקו חזרה למים לשחות את הגמר ל-4X100 מטר חופשי מיקס (לנשים וגברים) ביחד עם חברי הנבחרת יואב רומנו, אנדי מורז ואלכסיי גליבינסקי, ולמרות הפתיחה הלא טובה, הסיום הענק הביא את הנבחרת למקום הרביעי, עם 2:58.24 דקות, מרחק מאית מהגרמנים וממדליה. במדליית הזהב זכו ההונגרים עם 3:25.69 דקות.
כריס פיצ'וגין, הבטיח את מקומו בגמר 50 מטר חזה וינסה להשיג מדליה נוספת, לאחר שהשיג בחצי הגמר את המקום הרביעי, עם זמן של 27.09 שניות והתקרב גם לשיאו האישי. באותו משחה השתתף יהונתן יצחקי, שדורג במקום ה-12 לאחר 28.03 שניות.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אנדי מורז, שעדיין מקווה להיכנס למשחקים האולימפיים בפריז ולהופיע בפעם השלישית באירוע הספורט הגדול בתבל, לא עלתה לגמר 50 מטר חופשי, לאחר שסיימה אותו עם 25.52 שניות ודורגה במקום ה-12. תום מיניס, סיימה במקום ה-12 את חצי גמר 100 מטר גב, עם 1:02.96 דקות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר