אליפות אירופה בשחייה: נבחרת השליחים ל-4X100 חופשי בגמר

אלכסיי גליבינסקי, רון פולונסקי, מרטין קרטאבי ודניס לוקטב קבעו זמן של 3:17.14 דקות במשחה המכריע • מיכאל לייטרובסקי עלה לגמר ה-50 גב מהמקום הרביעי הכללי

נבחרת השליחים של ישראל. צילום: סימונה קסטרווילארי, איגוד השחייה

נבחרת השחייה של ישראל הרגילה אותנו בימים האחרונים למדליה בכל ערב באליפות אירופה בבלגרד, אלא שהיום (חמישי) הסתפקו דריה גולובטי במקום החמישי ונבחרת השליחים במקום השביעי.

גולובטי זינקה למים במסלול מספר 1 בגמר 200 מטר חופשי ולמרות פתיחה חזקה, סיימה חמישית לאחר ששחתה את המרחק בזמן של 1:58.62 דקות. במדליית זהב זכתה הצ'כית ברבורה סימנובה עם 1:55.37 דקות.

נבחרת השליחים ל-4X100 מטר חופשי סיימה במקום השביעי את הגמר בזמן של 3:17.14 דקות. הנבחרת כללה את אלכסיי גליבינסקי, רון פולונסקי, מרטין קרטאבי ודניס לוקטב. בזהב זכו הרביעייה של סרביה עם 3:12.90 דקות.

 

תקווה נוספת למדליה לישראל מגיעה לישראל במשחה ל-50 מטר גב, שם מיכאל לייטרובסקי עלה לגמר מהמקום הרביעי הכללי עם 24.87 שניות וינסה לעשות זאת מחר. באותו משחה השתתף בחצי הגמר גם תומר שוסטר, שקבע 25.39 שניות ולא עלה שלב.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בר סולובייצ'יק סיים במקום 12 בחצי גמר 200 מטר חופשי עם תוצאה של 1:48.17 דקות ויואב רומנו סיים במקום ה-16 באותו משחה עם 1:48.45 דקות. שניהם לא עלו לגמר שיתקיים מחר. אריאל חיון סיימה את חצי גמר 100 מטר פרפר במקום ה-10 שנגעה בקיר לאחר 58.78 שניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר