"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באורח נס: כך סרגיי ריכטר השיג את הכרטיס למשחקים האולימפיים

הקלע הישראלי מצא את עצמו מקום אחד מחוץ לפריז, אך אז הגיעה הבשורה על הקצאה מחדש של הכרטיסים שהכניסו אותו למשחקים האולימפיים בפעם הרביעית בקריירה

,עודכן
0השמעה

הקשת רועי דרור בראש הפודיום אחרי זכייה בגרנד פרי קרואטיה / צילום: World Archery

הקלע סרגיי ריכטר קיבל הבוקר (שישי) בשורה משמחת. הוא זכה בכרטיס למשחקים האולימפיים בפריז הקיץ, זאת למרות שלא עמד בקריטריון. לריכטר בן ה-35 היתה הזדמנות אחרונה לקבוע את הקריטריון בגביע העולם בגרמניה לפני שבועיים, שם היה צריך להשיג תוצאה טובה שתבטיח לו מקום במשחקים דרך הכרטיס הבודד שחולק בדירוג העולמי, אך בסופו של דבר הוא מצא את עצמו מקום אחד בחוץ.

אלא שהיום הוא קיבל את הבשורה המשמחת מהאיגוד העולמי, שהודיע לו על הקצאה מחדש של הכרטיסים ומאחר והוא היה הבא בתור, הכרטיס עבר אליו. עבור אלוף אירופה מ-2013, יהיה זאת הפעם הרביעית שישתתף במשחקים האולימפיים. בלונדון 2012 הוא היה רחוק נקודה אחת בלבד מהגמר וסיים במקום התשיעי, ולאחר מכן השתתף גם בריו 2016 וטוקיו 2020.

בכך הפך ריכטר, לספורטאי ה-66 במשלחת ישראל למשחקים הקרובים בבירה הצרפתית. המשחקים ייצאו לדרך ב-26 ביולי בטקס הפתיחה, כשיומיים לפני כן יתחילו משחקי הכדורגל. על פי הערכות הוועד האולימפי בישראל, המשלחת בסופו של דבר תגיע לכ-85 ספורטאים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
סרגיי ריכטר. בשורה אדירה,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר