"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

איגה שוויונטק תפגוש את הפתעת הטורניר: צפו ביריבותיהן פורצות בבכי קורע לב

המדורגת 1 בעולם עלתה לגמר רולאן גארוס אחרי 2:6, 4:6 קליל מול קוקו גוף, שחוותה רגע קשה ולא מכבד מהקהל המקומי • האלופה המכהנת, שרוצה להניף גביע מספר 4 בפריז, תפגוש את ג'סמין פאוליני האיטלקייה, שעצרה את מסע הקסם של מירה אנדרייבה עם 3:6, 1:6 חלק

,עודכן
0השמעה

הרגעים הגדולים של רפאל נדאל ברולאן גארוס

אי אפשר לעצור אותה.איגה שוויונטק עלתה היום (חמישי) לגמר רולאן גארוס אחרי שניצחה בקלות גם את המדורגת 3 בעולם, קוקו גוף, 2:6, 4:6. כעת, האלופה המכהנת רחוקה ניצחון אחד מתואר רביעי בגרנד סלאם בפריז ושלישי ברציפות.

רגע מאוד לא נעים ונוגע ללב התרחש במהלך המערכה השנייה, כשגוף התווכחה עם שופטת הכיסא על קריאת כדור של שוויונטק. הקהל בבירת צרפת לא אהב את "בזבוז הזמן" והגיב בשריקות בוז צורמות. האמריקנית לא עמדה בזה, ופרצה בבכי על המגרש.

המשחק כאמור נמשך אחרי התקרית החריגה הזו, ששוב הכתימה את הקהל ברולאן גארוס, שהיה מעורב בלא מעט אירועים לא מכבדים בטורניר הנוכחי. יש לציין כי גוף לא "תצא מפריז בידיים ריקות", שכן בעקבות ההפסד של ארינה סאבלנקה אתמול ברבע הגמר, היא תעפיל ביום שני הקרוב למקום השני בעולם לראשונה בקריירה.

Coco Gauff was so upset with a bad call from the umpire that she was moved to tears in the 4th game of the 2nd set

But she rebounded and earned the break for 3-1.

Super gutsy moment@PatrickMcEnroe@ChrisMcKendry@Steve_Weissmanpic.twitter.com/MkxS8RlSpr

— Adam Zagoria (@AdamZagoria)June 6, 2024

בגמר, הפולנייה תפגוש את הפתעת הטורניר ג'סמין פאוליני האיטלקייה המדורגת 15 בעולם, שעצרה את מסע הקסם הבלתי ייאמן של מירה אנדרייבה בת ה-17 עם 3:6, 1:6 חלק. הדמעות לא פסחו גם על המשחק הזה, כשאנדרייבה התקשתה לעמוד בלחץ האדיר.

La presión de jugar unas semifinales de Grand Slam con 17 años. Las lágrimas de Mirra Andreeva 💔💔💔#RolandGarrospic.twitter.com/Dh7CTEQLRz

— Eurosport.es (@Eurosport_ES)June 6, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ג'סמין פאוליני. בגמר רולאן גארוס,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר