"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות אירוע רפואי: נדחה קרב החזרה של מייק טייסון
המתאגרף האגדי בן ה-58 היה אמור לפגוש את כוכב הרשת ג'ייק פול ב-20 ביולי, אולם הקאמבק לזירה נדחה מכיוון שטייסון אובחן השבוע עם אולקוס שהחמיר: "הרופאים הורו לו להתאמן באופן מינימלי, צריך לתת לשני המתחרים את הזמן להתכונן כמו שצריך"

Loading...

בגיל 57: מייק טייסון בכושר שיא / X

בעקבות אירוע רפואי: נדחה קרב החזרה של מייק טייסון

המתאגרף האגדי בן ה-58 היה אמור לפגוש את כוכב הרשת ג'ייק פול ב-20 ביולי, אולם הקאמבק לזירה נדחה מכיוון שטייסון אובחן השבוע עם אולקוס שהחמיר: "הרופאים הורו לו להתאמן באופן מינימלי, צריך לתת לשני המתחרים את הזמן להתכונן כמו שצריך"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כל עולם האגרוף נשא עיניים לעבר התאריך 20 ביולי, בו מייק טייסון היה אמור לחזור לזירה בגיל 58. המתאגרף האגדי והדמות השנויה במחלוקת היה אמור לפגוש את המתאגרף וכוכב הרשת ג'ייק פול לקרב שישודר בנטפליקס, אולם המציאות שינתה את התכניות.

טייסון אובחן בימים האחרונים עם אולקוס שהחמיר, ובעצת רופאים נאלץ לנוח בשבועות הקרובים. על כן הקרב נדחה למועד מאוחר יותר השנה, שעליו יודיעו סופית בשבוע הקרוב. רק השבוע טייסון צייץ לאחר האירוע שהוא "מרגיש 100%, על אף שהוא לא צריך כדי לנצח את ג'ייק פול".


"אחרי התייעצות רפואית עם מומחים בנוגע לאולקוס שלו שהחמיר, ההמלצה היתה שמייק טייסון יתאמן באופן מינימלי בשבועות הקרובים ואז יחזור לאימונים מלאים בלי מגבלות", כתבה החברה המפיקה בהודעה על דחיית האירוע, "מייק וג'ייק בהסכמה על כך שהדבר ההוגן הוא להבטיח שלשניים יהיה את אותו הזמן להתאמן ולהתכונן לקרב החשוב כדי להתחרות ברמה הגבוהה ביותר. בריאותם של הספורטאים היא בראש סדר העדיפויות, ואני תומכים בכך שמייק צריך את הזמן כדי לאפשר לו להתחרות ברמה שהוא מצפה מעצמו. מייק צפוי לחזור לאימונים מלאים בשבועות הקרובים ונחוש לחזור לזירה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...