"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"יותר גרוע ממה שעשה רובלב": צפו בטניסאי משתולל ותוקף את השופט
ארתור פילס המדורג 44 בעולם תועד מקלל ומעליב את השופט בטורניר בסנטיאגו בעקבות תנאי המגרש הירודים • הגולשים מיד השוו זאת למקרה של הרוסי, שנפסל בדובאי
ארתור פילס. חצה את הגבול?. צילום: EPA

"יותר גרוע ממה שעשה רובלב": צפו בטניסאי משתולל ותוקף את השופט

ארתור פילס המדורג 44 בעולם תועד מקלל ומעליב את השופט בטורניר בסנטיאגו בעקבות תנאי המגרש הירודים • הגולשים מיד השוו זאת למקרה של הרוסי, שנפסל בדובאי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

איך הוא לא נפסל?הגולשים זועמים בעקבות תיעוד מקומם של הטניסאי ארתור פילס, המדורג 44 בעולם, שבו נראה הצרפתי מקלל, מעליב ומטיח בשופט המשחק שלו אתמול (שישי) האשמות חמורות.

רפאל נדאל מתכונן לאינדיאן וולס %2F%2F מתוך חשבון האינסטגרם של רפאל נדאל

בסרטון, נראה פילס מתלונן על תנאי המגרש הירודים בטורניר בסנטיאגו שבצ'ילה, עליהם כבר לא מעט טניסאים התלוננו במהלך השבוע. פילס לקח זאת למקום קיצוני הרבה יותר, אך משום מה השופט, שספג לא מעט, הסתפק באזהרה בלבד לטניסאי.

ברשת מיד מיהרו להשוות את המקרה החריג לזה של אנדריי רובלב. אתמול, בטורניר בדובאי, הרוסי המדורג 5 בעולם זעם על החלטה של שופט הקו, והטיח בפניו האשמות תוך שהוא ניגש אליו בצורה מאיימת.

רובלב הואשם שקילל ברוסית, הטניסאי הכחיש ואחרי דין ודברים הוחלט לפסול אותו. כעת, התיעוד של פילס עושה הרבה רעש ברשת ואף אחד לא מבין איך לשני המקרים הייתה תוצאה שונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...