"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה בהיסטוריה: פרסומת בסופרבול תוקדש לנושא המלחמה באנטישמיות

חתן פרס בראשית, הבעלים של הניו אינגלנד פטריוטס ואחד היהודים העשירים בעולם - רוברט קראפט - קנה את הפרסומת הארוכה ביותר בסופרבול הקרוב שייערך בלילה שבין ראשון לשני הבא • קלרנס בי ג׳ונס, כותב הנאומים של מרתין לותר קינג, ייקח חלק בפרסומת שעל פי ההערכות שווה כשבעה מיליון דולר

,עודכן
0השמעה
ההכנות לסופר בול בעיצומן. צילום: AP

חתן פרס בראשית, הבעלים של הניו אינגלנד פטריוטס ואחד היהודים העשירים בעולם שנלחם בקביעות באנטישמיות - רוברט קראפט - קנה את הפרסומת הארוכה ביותר בסופרבול הקרוב, שייערך בלילה שבין ראשון ושני הבאים בעוד כשבוע.

כידוע המשחק בין קנזס סיטי צ׳יפס לסן פרנסיסקו 49, עומד להיות אירוע הספורט הגדול של השנה בארצות הברית עם מעל ל-115 מיליון צופים. זו הפעם הראשונה אי פעם בהיסטוריה שפרסומת בסופרבול תוקדש לנושא המלחמה באנטישמיות כשעלות הפרסומת על פי ההערכות תהיה שווה יותר משבעה מיליון דולר.

באחת הפרסומות המפורסמות של הקרן של קראפט, שכבר עלתה לשידור, נראים אב ובנו צופים ביהודים מתפללים והאב מבקש מבנו ללכת ולהגיד להם בפנים מה שכתב עליהם הבן ברשתות החברתיות, והבן פורץ בבכי.

קראפט,צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פרטים על הפרסומת הנוכחית לא ידועים מלבד העובדה שייקח בה חלק קלרנס בי ג׳ונס, כותב הנאומים של מרתין לותר קינג. בארצות הברית היהודים מהווים כיום פחות משלושה אחוזים מהאוכלוסייה והפרסומת הזאת, קריטית עבורם ועבור העולם היהודי כולו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר