"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יותר מפי 2 ממחיר השוק: משפחתו של מיכאל שומאכר מוכרת את הפרארי המיוחדת שקיבלה ממנו
10 שנים אחרי תאונת הסקי הקשה שעבר אלוף הפורמולה 1, קרוביו צפויים להכניס לכיסם כ-300 אלף אירו • על הרכב שתי חתימות של הגרמני בן ה-55, שלא נראה בציבור מאז 2013

Loading...

ארטיום דולגופיאט במחווה מרגשת ליישובי עוטף עזה

יותר מפי 2 ממחיר השוק: משפחתו של מיכאל שומאכר מוכרת את הפרארי המיוחדת שקיבלה ממנו

10 שנים אחרי תאונת הסקי הקשה שעבר אלוף הפורמולה 1, קרוביו צפויים להכניס לכיסם כ-300 אלף אירו • על הרכב שתי חתימות של הגרמני בן ה-55, שלא נראה בציבור מאז 2013

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

היום לפני עשר שנים בדיוק, ב-29 בדצמבר 2013, אחד מגדולי נהגי הפורמולה 1, מיכאל שומאכר, נפצע בצורה קשה בתאונת סקי בצרפת ומאז מוסתר על ידי בני משפחתו ומטופל על ידם בביתו בשווייץ. הגרמני, שלאחרונה התגלתה אחת הסיבות להדרדרות במצבו, כבר בן 55.

מספר שנים לפני תאונת הסקי, שומאכר קיבל לידיו בהזמנה אישית מחברת פרארי דגם פאר של אחד מרכביה, F430, בעל מאפיינים ייחודים לו, כולל לוחית עם חתימתו. שומאכר העניק את הרכב בצבע האדום במתנה לאביו ואף הוסיף חתימה נוספת שלו על ידית תא הכפפות.

כעת מתפרסם כי בני המשפחה החליטו למכור את הפרארי המיוחדת, ובאמצעות בית המכירות היוקרתי, גלריית אלדרינג, מצפים לקבל על הרכב סכום של 299,500 אירו. על פי אתר בית המכירות, הדגם הספציפי הזה נמכר בדרך כלל בסכום של 125 אלף אירו בלבד, אך העובדה שמדובר בהזמנה אישית של שומאכר - כאמור עם שתי חתימות שלו - הקפיצה את הסכום בצורה ניכרת.

במקרה ויש לכם קצת כסף קטן מיותר, כך נראית הפרארי F430. תציעו הצעה.

פרארי F430,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...