"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלופה בהפתעה: מרקטה וונדרואוסובה זכתה בווימבלדון

המדורגת 42 בעולם גברה על אונס ג'אבור 4:6,4:6 בגמר וזכתה בגרנד סלאם הראשון בקריירה • "זו תחושה מדהימה. בשנה שעברה הייתי פצועה וישבתי בקהל, עכשיו אני כאן"

,עודכן
0השמעה
מרקטה וונדרואושובה. אלופת ווימבלדון. צילום: AP

אלופה בהפתעה:מרקטה וונדרואוסובה זכתה היום (שבת) בטורניר ווימבלדון לנשים, אחרי שגברה בגמר על אונס ג'אבור 4:6,4:6 בשתי מערכות.

זו הזכייה הראשונה של הצ'כית בטורניר בגרנד סלאם, ובעקבות הזכייה המדורגת 42 בעולם תעלה עד למקום ה-10. היא הופכת לשחקנית המדורגת נמוך ביותר שזוכה בטורניר היוקרתי בלונדון בתולדות ה-WTA.

"זו תחושה מדהימה. בשנה שעברה הייתי פצועה וישבתי בקהל, עכשיו אני כאן", סיפרה וונדרואוסובה הנרגשת בסיום המשחק, "טניס זה ספורט משוגע".

מרקטה וונדרואושובה. סנסציה,צילום: Getty

Marketa's magical moment 🏆

Marketa Vondrousova becomes the third Czech woman to win the ladies' singles title, defeating Ons Jabeur 6-4, 6-4#Wimbledonpic.twitter.com/AAHThI1ZYn

— Wimbledon (@Wimbledon)July 15, 2023

המשחק היה צמוד יחסית, אבל ג'אבור ביצעה הרבה שגיאות לא מחויבות, והיריבה הצ'כית הצליחה לנצל זאת ולשבור פעמיים בשני הסטים בדרך לניצחונות 4:6 בשניהם.

ג'אבור הטוניסאית מנגד רצתה לזכות בטורניר מייג'ור ראשון עבורה בקריירה, אבל הפסידה בגמר שלישי ברציפות, ותמשיך לחלום על זכייה ראשונה בגרנד סלאם.

ג'אבור. גם תורה יגיע,צילום: רויטרס
רגע הזכייה,צילום: AFP
מרקטה וונדרואושובה. סנסציה,צילום: EPA
מרקטה וונדרואושובה. סנסציה,צילום: EPA
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אונס ג'אבור. שוב איכזבה,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר