"היא מרוכזת בעסקים ולא בזוגיות": קים קרדשיאן וטום בריידי לא יורדים מהכותרות
ב"דיילי מייל" דוחים את הטענות כי הדוגמנית וכוכב הפוטבול בילו יחד במסיבת יום העצמאות: "יש ביניהם כבוד, אבל הם בקושי דיברו" • וגם: האם האמריקני דווקא מתקרב לדוגמנית היהודיה?
,עודכן
0השמעה
אגדת הפוטבול האמריקנית, טום בריידי, מככב בימים האחרונים במדורי הרכילות של הוליווד. לפי דיווחים, אחרי הפרידה מהדוגמנית ג'יזל, הוא בילה צמוד לקים קרדשיאן במסיבת יום העצמאות מלאה בסלבס בארה"ב.
אלא שהיום (שבת) ב"דיילי מייל" הבריטי, מתפרסמת עדות של מקורב לקרדשיאן שטוען בתוקף: "הםבקושי דיברו במסיבה ובקושי אמרו שלום אחד לשני".
לפי מקורב אחר:"אני לא יודע למה יש את כל השמועות האלה על בריידי וקרדשיאן - הם בקושי קיימו אינטראקציה. הם אמנם חברים ויש להם הרבה כבוד אחד לשני, אבל קים מאוד מרוכזת בילדים שלה ובעסקים שלה, ולא בזוגיות כרגע".
עוד נטען באותו דיווח, כי בריידי דווקא בילה במסיבה לא מעט עם הדוגמנית האמריקנית-יהודיה אמילי רטאייקאוסקי. "הם לא עזבו יחד אבל אם מישהו התקרב, זה היה הם", נכתב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוRecent news about Tom Brady and Emily Ratajkowski spending a significant amount of time together at Michael Rubin's Fourth of July party has sparked speculation about a potential romantic connection between the two.
— IV Times (@iv_times)July 8, 2023
Brady, the 45-year-old former NFL quarterback, and Ratajkowski,…pic.twitter.com/LPh9j9cAEG
