"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בדרך למהפכה בספורט? התאחדות המכללות בארה"ב קוראת לאשר את השימוש בקנאביס
בדרך לתקדים? הפאנל הרפואי של ה-NCAA קורא להוציא את המריחואנה מרשימת החומרים האסורים של הארגון • כל הפרטים
משחק כדורסל ב-NCAA

בדרך למהפכה בספורט? התאחדות המכללות בארה"ב קוראת לאשר את השימוש בקנאביס

בדרך לתקדים? הפאנל הרפואי של ה-NCAA קורא להוציא את המריחואנה מרשימת החומרים האסורים של הארגון • כל הפרטים

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפאנל רפואי של התאחדות ספורט המכללות בארצות הברית (NCAA) קורא להסיר את הקנאביס מרשימת הסמים האסורים של הארגון.

הוועדה מתכוונת לבקש תמיכה ממועצת הנגידים ולהפסיק זמנית את בדיקת הקנאביס באירועי ה-NCAA בזמן שנשקלות פעולות חקיקה.

בעוד שהמלצת הוועדה מסמנת אבן דרך חשובה במאבק להפסקת בדיקות המריחואנה עבור ספורטאי מכללות, לתהליך עדיין יש כמה שלבים מרכזיים לפני שהוא יכול להפוך לרשמי.

ההצעה של פאנל ה-NCAA מגיעה לאחר הפסגה בשנה שעברה בנושא, אז הגיעה הפאנל למסקנה שמריחואנה ותוצרי הלוואי שלה אינם תרופות משפרות ביצועים. הפאנל גם המליץ על מדיניות של "צמצום נזקים" בכל הנוגע לקנאביס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על פי ההודעה שהוציאה ה-NCAA לעיתונות, הנימוקים הנוספים להסרה היו: התמקדות בבדיקות חומרים אחרים שמפסקים יתרון לא הוגן על ידי שיפור ביצועים אתלטיים ומעבר לפילוסופיה של הפחתת נזקים לקנאביס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...