"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"עשיתי טעות ענקית": רצת המרתון הייתה עייפה, אז תפסה טרמפ עם רכב

רצת האולטרה מרתון הבכירה, ג'ואסיה זקז'בסקי, רצתה לעשות הכול כדי לנצח אבל זה עלה לה ביוקר • לאחר המרוץ בו השתתפה לפני שנה באנגליה, התגלה כי השתמשה במכונית כדי לנסוע בחלק מהמסלול: "הרגשתי לא טוב ולא חשבתי בבהירות"

,עודכן
0השמעה
היה לה קשה, בכל זאת אולטרה מרתון, צילום: AP

רצת האולטרה מרתון הבכירה, ג'ואסיה זקז'בסקי, רצתה לעשות הכול כדי לנצח אבל זה עלה לה ביוקר. לאחר המרוץ בו השתתפה לפני שנה באנגליה, התגלה כי השתמשה במכונית כדי לנסוע בחלק מהמסלול, מה שהוביל לפסילתה.

הסקוטית בת ה-47 השתתפה בתחרות 50 המייל המסורתית שנערכה ממנצ'סטר לליברפול - אך לאחר שחצתה את קו הסיום, שופטי התחרות גילו לפי ניתוח הנתונים שלה כי את אחד המיילים היא עברה בזמן של 1:40 דקות בלבד, ואז התגלה כי נסעה במכונית לאורך 2.5 מיילים.

An ultra marathon runner from Dumfries has been disqualified from an event - after her Strava data revealed she'd been completed part of the course in car.

Joasia Zakrzewski was stripped of her third place in the 50-mile Manchester to Liverpool run.pic.twitter.com/I6dDGrbrNh

— Central FM News (@CentralFMNews)April 19, 2023

בעקבות כך, נלקחה ממנה המדליה על המקום השלישי שבו סיימה. וויין דרינקווטר, מנהל מרוץ GB Ultras אמר כי הרצה השיגה "יתרון בלתי ספורטיבי במהלך חלק מהאירוע. הנושא נחקר, ולאחר שבדקנו את הנתונים ממערכת מעקב המרוץ שלנו, אנו יכולים לאשר שהרצה נפסלה מהאירוע לאחר שלקחה כלי רכב במהלך חלק מהמסלול".

בעקבות הפסילה, המקום השלישי הוענק למל סייקס, לאחר מכן, סייקס ציצה בטוויטר: "חדשות נהדרות עבורי, אבל חדשות ממש רעות לספורטיביות", ותייגה את ז'קז'בסקי עם הכיתוב רמאית, "מרוץ זה מרוץ, לא משנה מי אתה וכמה התכוננת, דברים משתבשים ביום המרוץ".

Great news for me 🥉 but really bad news for sportsmanship 😕

The below happened because a fellow competitor cheated.
She travelled in a car for around 2.5 miles of the M2L 50 mile event last week.
After an investigation, she has now been DQ’d, and rightly so. 🧵pic.twitter.com/H1qkIOvXml

— Mel Sykes (@nuddypants)April 17, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זקז'בסקי סיפרה יותר מאוחר לכתבים שהיא הייתה עייפה לאחר שנסעה 48 שעות מאוסטרליה כדי להשתתף בלילה הקודם, ו"עשתה טעות ענקית. הרגשתי לא טוב ולא חשבתי בבהירות", אמרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר