"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בהישג הבלתי נתפס: בן ה-93 סיים מרתון - "רוצה לרוץ גם באולימפיאדה"

השראה: צ'רלי בנקרל הצרפתי השלים את מרתון פריז בשבוע שעבר, והפך לשלישי בהיסטוריה שעושה זאת בעשור העשירי (!) לחייו • כעת, מי שהחל לרוץ רק בגיל 55 ומשלים מאות קילומטרים של ריצה ואפילו אופניים, שואף להגיע לפריז בשנה הבאה: "חייב להמשיך לרוץ"

,עודכן
0השמעה
צ'רלי בנקרל בן ה-93. השלים מרתון, צילום: מתוך טוויטר

בעוד שרובנו נרגיש ברי מזל לשרוך את נעלי הריצה אחרי גיל 90, הצרפתי צ'רלי בנקרל עבר קילומטרים מעבר לכך, או יותר נכון 42.195 קילומטרים.

בנקרל, שחגג השנה את יום הולדתו ה-93, סיים את מרתון פריז ב-2 באפריל, והפך בכך למשלים המרתון בבירה הצרפתית המבוגר ביותר והשלישי אי פעם שבעשור העשירי לחייו עושה זאת.

כדי להבין את ההישג המדהים והנחישות של בנקרל, ניתן לראות בכמה זמן לקח לו לעשות זאת, לאחר שהוא עצר את השעון על 7 שעות, 22 דקות ו-11 שניות ודורג במקום ה-50,769 מתוך 50,800 משתתפים, באחת הריצות היוקרתיות כיום בעולם.

Nunca é tarde para quem tem um sonho.
Charly Bancarel, completando a Maratona de Paris… aos 93 anos.#vida#superação#sonho#corrida#esportepic.twitter.com/yllvbuEYrm

— Ricardo Amorim (@Ricamconsult)April 12, 2023

למרות שבנקרל לא התחיל לרוץ עד גיל 55, הוא השקיע בספורט והצליח להשלים עד היום 10 מרתונים, כשאת הראשון עשה רק בגיל 70, כשבכל יום הוא מתאמן ורץ לפחות 6 קילומטרים ולפעמים מחליף את הריצה ברכיבת אופניים.

הוא גם מנהל יומן ומסכם בכל שנה, כמה הוא השקיע: "בשנת 2016, השלמתי 1,000 קילומטרים בריצה ועוד 3,000 קילומטרים על אופניים, ב-2017, 770 רצתי ו-3,800 רכבתי. תאמינו או לא, בנקרל לא הצליח להשיג את מטרתו במרוץ השנה, כשהוא קיווה לסיים בפחות מ-5 שעות ולכן, הראש שלו כבר בריצה בשנה הבאה, במסגרת המרתון האולימפי בפריז 2024, שיהיה פתוח לראשונה גם לחובבים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"אני חייב להמשיך ולרוץ", סיפר בנקרל לטלוויזיה המקומית. "אנחנו לא מפסיקים לרוץ כשאנחנו מזדקנים, אבל ברגע שמפסיקים לרוץ, אנחנו מתחילים להזדקן, לכן ארוץ שנה הבאה גם את המרתון האולימפי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר