לא מביט לאחור. נובאק ג'וקוביץ' ייזכר לעד כאחד מגדולי הטניסאים בכל הזמנים, וללא מעט אנשים ברחבי העולם כגדול שבהם. עם זאת, בשנה וחצי האחרונות סאגת סירובו להתחסן כנגד נגיף הקורונה הותירה וממשיכה להותיר כתם מסוים על הקריירה שלו.
אתמול (שלישי) התראיין הסרבי ל-CNN והודה בלב פתוח: "אני לא מתחרט שפספסתי את הטורנירים באינדיאן וולס ובמיאמי. למדתי במהלך החיים שחרטות רק עוצרות אותך וגורמות לך לחיות בעבר. אני לא רוצה לעשות את זה. אני גם לא רוצה לחיות יותר מדי בעתיד. אני רוצה להיות כמו בהווה, וכמובן לחשוב על העתיד, ליצור עתיד טוב יותר".
בעקבות אי השתתפותו בטורניר אינדיאן וולס האחרון, ראה הסרבי את קרלוס אלקרס זוכה במאסטרס ועוקף אותו בדרך חזרה למקום הראשון בעולם. על כך אמר ג'וקוביץ': "אני מברך את אלקרס. בהחלט מגיע לו לחזור למקום הראשון".
Djokovic: No regrets about vaccination status
— Wittgenstein (@backtolife_2023) March 21, 2023
Source:https://t.co/9C7otNLx3T pic.twitter.com/97yarYnhsV
עוד אמר ג'וקוביץ': "חבל שלא יכולתי לשחק באינדיאן וולס ובמיאמי. אני אוהב את הטורנירים האלה. היו לי הרבה הצלחה שם. אבל יחד עם זאת, זו ההחלטה המודעת שעשיתי וידעתי שתמיד קיימת אפשרות שלא אשתתף. זה המצב ואני מקווה שזה ישתנה בהמשך השנה באליפות ארצות הברית הפתוחה. זה הטורניר הכי חשוב עבורי על אדמת אמריקה.
"אני באמת רוצה לשחק שם, רוצה להיות שם", אמר ג'וקוביץ'. "למעשה, ב-2021 כשהפסדתי בגמר לדניל מדבדב, זה היה כנראה אחד הרגעים הטובים ביותר שהיו לי אי פעם עם הקהל בניו יורק. התמזל מזלי לזכות בטורניר הזה שלוש פעמים, לשחק בגמרים רבים. ולמרות שהפסדתי במשחק הזה, קיבלתי הרבה אהבה והערכה מאנשים ואני רוצה לחזור ואני רוצה להתחבר שוב לקהל שם. אז זה משהו שאני מצפה לו ומקווה שזה יקרה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו