"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החותר הישראלי מארגן מסיבה לאיסוף תרומות לאולימפיאדה
דני פרידמן יעשה את הכל כדי להשתתף במשחקים האולימפיים בפריז 2024 • "התמודדתי עם אתגר כלכלי אחרי שהאיגוד הפסיק את התמיכה, אבל החלטתי לא להפסיק"
דני פרידמן | צילום: אודי ציטיאט

החותר הישראלי מארגן מסיבה לאיסוף תרומות לאולימפיאדה

דני פרידמן יעשה את הכל כדי להשתתף במשחקים האולימפיים בפריז 2024 • "התמודדתי עם אתגר כלכלי אחרי שהאיגוד הפסיק את התמיכה, אבל החלטתי לא להפסיק"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

החותר דני פרידמן פתח הבוקר (חמישי), בפרויקט גיוס המונים,כדי לעזור לו להגיע למשחקים האולימפיים בפריז 2024.

פרידמן בן ה-34, אלוף ישראל שהגיע בעברו למקום השישי באליפות אירופה, בחר בדרך לא שגרתית שבה הוא מתכנן מסיבה ב-15 בפברואר, במועדון השייטים בתל אביב, שם הוא יקיים את ההרצאה שלו "חותר נגד הזרם".

בנוסף, מתוכנן אירוע עם מוזיקה, מנגל ואלכוהול, ומספר הפתעות נוספות, כשעלות כרטיס לאירוע יעלה 230 ש"ח, שילכו כולם להכנות שלו לאליפות העולם ולתחרות הקריטריון האולימפי, כשהיעד הסופי לתרומות הוא 180 אלף שקלים.
עד כה גויסו כ- 32 אלף, אבל כדי להגיע לסכום הסופי, הוא מתכוון להציע עוד מספר הטבות לתרומות, החל מסדנת חתירה על יבש, אימון חתירה לשיפור ודיוק טכניקה, בילוי יום שלם במחיצתו כדי להרגיש ספורטאי אולימפי ליום אחד, אימון קבוע, הרצאה וחסויות.

פרידמן סיפר: "להיות ספורטאי אולימפי דורש מחויבות ונחישות, משטר תזונה מוקפד, והרבה מאוד כסף לסירה, מחנות אימונים בחו"ל, תחרויות וביגוד. באוגוסט האחרון, בזמן שהתחריתי באליפות אירופה ולצערי נפצעתי, נאלצתי להתמודד עם אתגר כלכלי לאחר שהאיגוד הפסיק את התמיכה, אבל החלטתי לא להפסיק ולהיות הספורטאי הראשון של ישראל באולימפיאדה".

לתרומות -https://headstart.co.il/project/70589

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...