לשם וקמחי עם התואר | צילום: אורן אהרוני

בפעם הראשונה: עידן לשם ושביט קמחי אלופי ישראל בטניס

שחקן נבחרת הדייויס חגג את התואר הראשון שלו, כשלא התקשה לנצח את רועי גינת 2:6, 1:6 תוך 69 דקות בלבד • המדורגת 510 בעולם והפייבוריטית בטורניר גברה על מיקה דגן פרוכטמן בשלוש מערכות

במרכז הטניס ברעננה ננעלה היום (שישי) אליפות ישראל, כאשר עידן לשם בגברים ושביט קמחי בנשים זכו בתואר בפעם הראשונה בקריירה.

המשחקים נערכו לעיני יציעים כמעט ריקים, למרות מזג האוויר הנהדר והכניסה שהייתה חופשית וללא תשלום. אם זה לא מספיק, גם נפל החשמל מספר פעמים מה שגרם למערכת הסאונד ולשידור להפסיק לעבוד, כשהמארגנים דאגו להביא לוח תוצאות ידני.

עידן לשם - רועי גינת 2:6, 1:6 

עידן לשם שחקן נבחרת הדייויס שהרשים לאחרונה במפגש האחרון, חגג את התואר הראשון שלו, כשלא התקשה לנצח את רועי גינת 2:6, 1:6 תוך 69 דקות בלבד.

עבור לשם שמדורג 386 בעולם מדובר בזכייה ראשונה בתואר, והיא חותמת עונה מוצלחת מבחינתו. בסיום הוא אמר: "היה לי חשוב לקחת את התואר הזה. אני אנוח ואתכונן לעונה הבאה כמו שצריך".

עידן לשם. היום, צילום: אורן אהרוני
עידן לשם. היום, צילום: אורן אהרוני
רועי גינת. היום, צילום: אורן אהרוני
רועי גינת. היום, צילום: אורן אהרוני
עידן לשם. היום, צילום: אורן אהרוני

שביט קמחי - מיקה דגן פרוכטמן 6:3, 0:6, 2:6

הגמר הראשון, הפגיש את קמחי, המדורגת ראשונה בטורניר, מול מיקה דגן פרוכטמן שהפתיעה ולקחה את המערכה הראשונה, אך קמחי נכנסה בהמשך לעניינים, עודדה את עצמה ולקחה בסופו של דבר את המשחק עם 6:3, 0:6, 2:6.

שביט קמחי. ניצחון של הרבה אופי, צילום: אורן אהרוני
מיקה דגן פרוכטמן. יש עתיד, צילום: אורן אהרוני
שביט קמחי,
מיקה דגן פרוכטמן, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
נועם גרשוני ביציע. הגיע לעודד,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...