הגבול שוב פתוח: נובאק ג'וקוביץ' יתחרה באליפות אוסטרליה
אחרי שבתחילת השנה אוסטרליה סירבה להכניס את הטניסאי האגדי למדינה ללא חיסון נגד קורונה ונתנה לו חותמת שחורה לשלוש שנים, כעת הצדדים הגיעו לפשרה
,עודכן
0השמעה
רשמית.נובאק ג'וקוביץ' יחזור להתחרות באליפות אוסטרליה הפתוחה. כשנה לאחר הסערה הגדולה בה היה מעורב, כאשר אוסטרליה סירבה להכניס אותו למדינה ללא חיסון נגד קורונה, כעת הטניסאי האגדי קיבל ויזה חדשה ויוכל להתחרות בטורניר הראשון של שנת 2023 ובמקום שבו קטף הכי הרבה מייג'ורים (9).
בחודשים האחרונים חלה דעיכה גדולה מאוד בתחלואת הקורונה באוסטרליה, מה שאפשר לפתוח את הגבולות גם לזרים שאינם מחוסנים נגד הווירוס שטלטל את העולם במשך כשנתיים. עכשיו כאמור, יוכל ג'וקוביץ' לנסות ולהשיג את הגרנד סלאם ה-22 שלו, בלי מעצרים מנהלתיים בדרך ובלי מבוכה גדולה לו ולאנשי הצוות שלו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנוNovak Djokovic is heading back to Australia after his visa ban was overturned.#BBCTennis
— BBC Sport (@BBCSport)December 7, 2022
