הישג נהדר לנבחרת ישראל ברוגבי כסאות גלגלים

הנבחרת הצליחה לנצח את צ'כיה 39:48 במסגרת חצי גמר אליפות אירופה דרג ב' • בחוריו של המאמן שלומי ספיבק, הצליחו בכך, בתוך שנתיים לעלות מדרג ג' לדרג א'

הישג אדיר

הישג נהדר לנבחרת ישראל ברוגבי כסאות גלגלים, שהצליחה לנצח את צ'כיה 39:48 במסגרת חצי גמר אליפות אירופה דרג ב' המתקיימת בנורבגיה והבטיחה את עלייתה לדרג הבכיר. 

בחוריו של המאמן שלומי ספיבק, הצליחו בכך, בתוך שנתיים לעלות מדרג ג' לדרג א' – הישג חסר תקדים בענף.

הרבע הראשון החל בהגנת ברזל של ישראל שהצליחה לעצור את הצ'כים על 7 נקודות, בעוד הישראלים הבקיעו 11. ברבע השני ניסו הצ'כים שוב ושוב לצמצם, אך הצליחו לצמצם את הפער בנקודה בלבד, והמחצית הסתיימה בתוצאה 19:22 לטובת ישראל.  

ברבע השלישי הצליחה ישראל לתת סדרה של גולים מהירים שיחד עם הגנה מוצלחת וניצול טעויות של הצ'כים העלו אותה ל 29:36 בסיום הרבע. ברבע הרביעי הגדילה הנבחרת את יתרונה ולא נתנה לצ'כים סיכוי. ובסיום 39:48 היסטורי לישראל. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנבחרת שיחקה לאורך רוב המשחק אותה רביעייה שפתחה: מוטי צדקיהו, נרייה קרסנטי, אלון נגדי ושיר תרזה.  מחר תשחק הנבחרת בגמר מול הולנד בשעה 15:00 שעון ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר