"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כדורמים: נבחרת הנשים של ישראל עלתה לרבע גמר אליפות אירופה עד גיל 19

במשחק חד צדדי, הנבחרת בכחול לבן הביסה את שווייץ 0:25 • מחר מחכה להן הולנד החזקה

,עודכן
0השמעה
שחקניות נבחרת ישראל קופצות לשמונה הגדולות, צילום: גלעד קוולרצ'יק

אליפות אירופה בכדורמים לנשים עד גיל 19 שנערכת במכון וינגייט נכנסה היום (שישי) לשלבי ההכרעה.

הנבחרת הישראלית פגשה את נבחרת שווייץ למשחק ההצלבה על המקום ברבע הגמר והביסה אותה 0:25. מחר בשעה 19:00 תפגוש הנבחרת בשלב רבע הגמר את הולנד החזקה.

כל שחקניות הסגל הישראלי (למעט השוערות) כבשו במשחק, כאשר המאמן דימיטריס מברוטאס חילק את הדקות כדי לאפשר מנוחה לקראת ההתמודדות מול ההולנדיות.

דינה נמקשטנסקי אמרה לאחר המשחק: "יהיה קשה נגד הולנד, אבל עבדנו מאוד קשה כדי להיות מוכנות לאליפות הזו. מחר אנחנו באות להוכיח שמגיע לנו להיות בטופ 4 ולעשות הישג היסטוריה".

השחקנית הישראלית הוסיפה: "תבואו לעודד. כשאנחנו שרות את ההמנון בתחילת המשחק ואנחנו רואות את כל הקהל זה מרגש בטירוף ואני מצפה לראות הרבה קהל מחר".

כבשו לישראל:נועה מרקובסקי (4), אופיר סלע (4), נועה ססובר (4), דינה נמקשטנסקי (3), דר מנקרמן (3), מאיה ושדי (2), רוני גזית, מיה תירוש, כרמל ארביב, שחר רוקח ותהל לוי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במשחק שנערך מוקדם יותר ניצחה יוון את סרביה ועלתה לשלב רבע הגמר בו תפגוש את צרפת שהצליחה להפתיע ולסיים ראשונה בבית שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר