השחיינית הקנדית מרי-סופי הארווי טענה ברשתות החברתיות כי היא סוממת בערב האחרון של אליפות העולם שהסתיימה לפני כשבועיים, במהלכו היא סבלה מזעזוע מוח ושבר בצלעות.
הארווי בת ה-22, שזכתה עם חברות הנבחרת במדליית הארד במשחה השליחות באולימפיאדת טוקיו, אמרה שהיא התעוררה "אבודה לחלוטין" עם מנהל הנבחרת והרופא שלה לצדה, בלי זכר לחלון זמן של ארבע עד שש שעות.
"בלילה האחרון של אליפות העולם, הייתי מסוממת", סיפרה השחיינית. "אני זוכרת שחגגתי את סיום התחרות שלי בהכרה ומודעת ליעד הבא שלי - משחקי חבר העמים. אבל מאז אני לא זוכרת כלום".
היא גילתה "עשרות חבורות" על גופה לאחר שנסעה הביתה, ואמרה שנאלצה לחלוק את החוויה שלה שכן "המצבים האלה קורים לצערנו יותר מדי פעמים. אני עדיין מפחדת לחשוב על הלא נודע של אותו לילה", כתבה.
עוד הוסיפה הארווי: "אני עדיין במובן מסוים מתביישת במה שקרה, ואני חושבת שתמיד אהיה... אבל אני לא אתן לאירוע הזה להפיל אותי".
View this post on Instagram
בתוך כך, התאחדות השחייה הבינלאומית (FINA) צפויה לחקור את האירוע. "אנחנו מודעים לדיווחים המטרידים בתקשורת בנוגע למרי-סופי הארווי ודואגים מאוד לשלומה", נמסר בהמשך לפניות הכתבים בנושא.
"אנחנו בקשר עם התאחדות השחייה הקנדית והוועדה המארגנת המקומית. בשנת 2021, FINA אימצה צעדים נרחבים שמטרתם להגן על ספורטאים וקצין חקירות עצמאי ימונה כדי לחקור את הנושא".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
