"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ודו: אלון ששון אלוף אירופה לסניורים

הג'ודאי לשעבר ואחיו של אורי ששון, השתתף בתחרות מיוחדת הנערכת אחת לשנה • ל"ישראל היום" אמר לאחר התחרות: "זה היה סגירת מעגל אחרי שסיימתי את הקריירה בהחמצה"

,עודכן
0השמעה
אלון ששון עם אחיו אורי, היום, צילום: EJU

הג'ודוקא לשעבר אלון ששון, זכה היום (שבת) במדליית הזהב באליפות אירופה לסניורים, בתחרות מיוחדת הנערכת אחת לשנה, לספורטאים מעל גיל 30, כשהוא עשה זאת לצד אחיו אורי ששימש כמאמן.

ששון בן ה- 35 שזכה 8 פעמים בתואר אלוף ישראל וזכור בשנים האחרונות כמי שהשתתף בתוכנית הראליטי הישרדות ב-2017, הודיע על פרישה מהענף ב-2016 לאחר שלא הצליח להשיג את הקריטריון לאולימפיאדת ריו.

במהלך יום הקרבות שבו השתתף בקטגוריית משקל עד 100 ק"כ, עבר ששון בין היתר את באזרי אלוף אירופה בשנתיים האחרונות, ואת המדורג שלישי בעולם אינגם אלקרברוב,. לאחר מכן התגבר גם על אזרי נוסף רמיל מורקדוב ובגמר ניצח את הצרפתי חטיב זקריה באיפון, כפי שעשה לכל אורך הדרך.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"זה בשבילי כל העולם", סיפר אלון ל"ישראל היום", "זה גם היה סגירת מעגל. סיימתי את הקריירה בהחמצה שלא הגעתי למשחקים האולימפיים והיום התמודדתי עם עצמי ובעיקר מול היריבים והצלחתי ואני הכי מאושר בעולם". אחיו הצעיר אורי הוסיף: "היה לי מאוד מרגש, בגלל שזה פעם ראשונה שאני יושב בעמדת המאמן וגם כי זה אח שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר