"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אליפות אירופה בקראטה: רוני גכטברג זכה במדליית הארד

גכטברג המתחרה בקטגוריית משקל עד 60 ק"ג בסגנון הקומיטה גבר בקרב על המקום השלישי את דומניק אימריץ' 0:6 ועלה לפודיום

,עודכן
0השמעה
גכטברג. סיים במקום השלישי, צילום: איגוד הקראטה בישראל

הלוחם רוני גכטברג זכה אמש (שבת) במדליית הארד, באליפות אירופה בקראטה, המתקיימת בעיר גזיאנטפ בטורקיה.

גכטברג המתחרה בקטגוריית משקל עד 60 ק"ג, בסגנון הקומיטה, הפסיד בחצי הגמר, בעונש הנסוקו ב-20 שניות האחרונות של הקרב, לאלוף העולם ואלוף אירופה האיטלקי אנג'לו כרישטזנו, לאחר שכבר הוביל 1:3, מה ששלח אותו להתמודד על המקום השלישי.

בקרב על הארד, הישראלי לא רצה לסיים את התחרות בידיים ריקות, ומי שניסה למנוע זאת ממנו, הוא בסלובקי דומניק אימריץ' אותו ניצח בקלות עם 0:6 ועלה לפודיום כדי לקבל את המדליה. עוד קודם, הישראלי עבר סיבובים מוקדמים, כשחלף על פני יריבים מספרד, אזרבייג'ן וגיאורגיה.

כזכור, ענף הקראטה עשה את הופעת הבכורה שלו במשחקים האולימפיים בטוקיו 2020, ולמרות שיצא מהתוכנית האולימפית לפריז 2024 יקווה להיכנס בעתיד וכבר האיגוד העולמי צפוי להגיש בקשה לצרפו ללוס אנג'לס 2028, אך בינתיים נבחרת ישראל ממשיכה להביא הישגים בתחרויות השונות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר