"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מדליות ארד לבאייך וקרביצקי באליפות אירופה בטאקוונדו

השניים לא התקשו באף אחד מהקרבות עד שלב חצי הגמר, אך בו נכנעו ליריבים עדיפים

,עודכן
0השמעה
באייך. התאוששה בצורה מושלמת מהפציעה, צילום: התאחדות הטאקוונדו

ההצלחה של נבחרת ישראל באליפות אירופה בטאקוונדוהנערכת במנצ'סטר נמשכת, לאחר שנמרוד קרביצקי ורבקה באייך זכו במדליות ארד.

רבקה באייך, מדליסטית הארד מאליפות אירופה בשנה שעברה, המתחרה בקטגוריית משקל עד 46 ק"ג, חזרה להתחרות לאחר שעברה פציעה ושיקום ארוך, ובתום קרב צמוד ורב תהפוכות, גברה על פטמה קלש הטורקיה 33:42 ועלתה לרבע הגמר.

בשלב זה, מול דינה פורינהס, איראנית שמייצגת את הולנד, הישראלית ניצחה בקלות 11:31 ועלתה כאמור לחצי הגמר, בו נכנעה לאחר קרב משוגע לטורקיה אמין גובקאן 64:51 - ותסתפק במדליית הארד.

קרביצקי, המתחרה בקטגוריית משקל עד 68 ק"ג, פתח את יום התחרות מצוין, כשהביס יריב קפריסאי ובקרב הבא לא התקשה לגבור על לאון גלזנוביץ' הקרואטי 12:23, כדי להבטיח את מקומו בשמיניה האחרונה.

ברבע הגמר המתין לוקונסטנטינוס חמאלידיס היווני המדורג 3, ולאחר שקרביצקי הוביל לאורך כל הקרב וסיים עם 11:21, עלה גם הוא לחצי הגמר.

בקרב על מקום בגמר פגש קרביצקי את סגן אלוף העולם, חאבייר פרס הספרדי, שניצח את הישראלי בקרב חד צדדי, 4:20. קרביצקי יעלה כאמור על הפודיום לקבל את מדליית הארד.

אלכס פיליפוב,שמתחרה במשקל של עד 80 ק"ג, פתח ישירות בסיבוב השני, שם בקרב דרמטי שהוכרע בשנייה האחרונה, ניצח את ג'ון סינטדו ארטצ'ה הספרדי, ועלה לרבע הגמר עם 15:17. בשמונה האחרונים הפסיד לדני אדי הרניץ והודח מהתחרות.

כזכור, ביום פתיחת האליפות, מדליסטית הארד האולימפית אבישג סמברג (עד 49 ק"ג) זכתה במדליית הכסף ולוחם הטאקוונדו הפראלימפי אסף יסעור (עד 58 ק"ג) השיג את מדליית הארד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מחר (ראשון) תינעל האליפות, עם עדנאן מילאד, שישתתף במשקל עד 63 ק"ג, בתחרות הפראלימפית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר