"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מחר: פיטר פלצ'יק ינסה להביא מדליה נוספת למשלחת בסופיה
גם רז הרשקו וענבר לניר ישתתפו מחר ביום הקרבות האחרון של האליפות • רוי סיוון הצעיר שמתחרה במקום לי קוכמן הפצוע, יפגוש בסיבוב הראשון את מדליסט הארד מטוקיו
פיטר פלצ'יק.מוכן לאליפות העולם| צילום: אורן אהרוני

מחר: פיטר פלצ'יק ינסה להביא מדליה נוספת למשלחת בסופיה

גם רז הרשקו וענבר לניר ישתתפו מחר ביום הקרבות האחרון של האליפות • רוי סיוון הצעיר שמתחרה במקום לי קוכמן הפצוע, יפגוש בסיבוב הראשון את מדליסט הארד מטוקיו

,עודכן
0השמעה

הג'ודאי פיטר פלצ'יק ינסה מחר (ראשון) להשיג מדליה נוספת למשלחת ישראל באליפות אירופה בסופיה שבבולגריה, כשיעלה להתחרות בקטגוריית המשקל עד 100 ק"ג.

פלצ'יק בן ה-30, מדליסט הארד בתחרות הקבוצתית באולימפיאדת טוקיו, מכיר את המעמד היטב לאחר שזכה במדליית הזהב לפני שנתיים בתחרות שהתקיימה בפראג, וב-2018, לעיני הקהל הביתי כשענד על צווארו את מדליית הארד.

בשנה שעברה בליסבון קצת פחות הלך לו, כאשר הודח כבר בקרב השני, והמדורג חמישי בעולם ירצה להוסיף לרזומה העשיר שלו, את המדליה השלישית בתחרות היבשתית החשובה מכולן.

פלצ'יק יפתח ישירות בסיבוב השני בגלל דירוגו העולמי הגבוהה, כשהוא ממתין לראות מי יהיה יריבו, בקרב בין זלטרקו קומריץ' הקרואטי (26 בעולם) לז'מברג ווג ההונגרי.

מאז אולימפיאדת טוקיו בקיץ שעבר נבחרת הגברים ממעיטה להתחרות, כאשר פלצ'יק השתתף בגראנד סלאם פריזממנו יצא עם מדליית הכסף, וגראנד סלאם תל אביב מיד לאחריו שאותו סיים במקום השלישי.

עוד יתחרה מחר בגברים רוי סיוון (עד 90 ק"ג), שנכנס לתחרות ברגע האחרון לאחר שלי קוכמן המתחרה במשקל זה לא היה כשיר, והוא קיבל הגרלה קשה כשכבר בקרב הראשון ממתין לו מדליסט הארד מטוקיו, ההונגרי כריסטיאן טוט.

את המשלחת הישראלית באליפות ינעלו ענבר לניר (עד 78 ק"ג), מדליסטית הכסף מגראנד סלאם באקו שתפתח ישירות בסיבוב השני, ורז הרשקו (מעל 78 ק"ג) סגנית גראנד סלאם אנטליה השנה, שתעלה למזרן תחילה מול טינה רודיץ' הקרואטית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
רז הרשקו,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו