"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התעמלות אמנותית: דריה אטמנוב עלתה לגמרים בכדור וחישוק בבאקו

פתיחה טובה לישראלית בגביע העולם • עדי כץ בת ה-18, שעבורה מדובר בתחרות בינלאומית ראשונה העונה, נמצאת במקום ה-11 הכללי בתחרות הקרב רב

,עודכן
0השמעה
דריה אטמנוב. התקווה של המשלחת הישראלית, צילום: FIG World Cup and the Hellenic Gymnastics

חודשיים לפני אליפות אירופה בהתעמלות אמנותית בישראל, דריה אטמנוב ועדי כץ, המסומנות כתקווה האולימפית לפריז 2024, פתחו היום (שישי) את השתתפותן בגביע העולם בבאקו.

אטמנוב בת ה-16, עלתה לגמר הכדור מהמקום החמישי, לאחר שזכתה לציון של 30.450 נקודות ולגמר החישוק עם 30.650 נקודות (מקום שישי), כאשר בסיום יום המוקדמות הראשון, היא נמצאת במקום השביעי הכללי (מתוך 42 משתתפות) עם 60.750 נקודות.

כץ בת ה-18, שעבורה מדובר בתחרות בינלאומית ראשונה העונה, נמצאת במקום ה-11 הכללי בתחרות הקרב רב, עם 59.7 נקודות בסך הכל, כשהיא הצליחה לצבור 30.3 בחישוק ו-29.050 נקודות בכדור, אך לא עלתה בהם לגמרים.

מי שמובילה כרגע את התחרות, היא הבולגריה בוריאנה כליין, מדליסטית הכסף באליפות אירופה שנה שעברה, שסיימה חמישית את אולימפיאדת טוקיו, לאחר שצברה ציון כולל של 65.950 נקודות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כמו כן, צריך להזכיר שהמתעמלות הרוסיות והבלארוסיות לא משתתפות בתחרות בגלל המלחמה באוקראינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר