"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עבור משטרת ישראל חופש הביטוי נגמר בשער 5 של הפועל תל אביב

אוהדי הפועל תל אביב שוב נפלו קורבן להפגנות כוח של שוטרים • אם המפכ"ל ולהקתו ימשיכו לדגול בקו שלפני ההנאה חייבים חינוך מחדש, זה צריך להגיע עד להשבתת ליגת העל • המשחק בבלומפילד אמור להיות קו אדום ובוהק

, עודכן
0השמעה

ראשי ההתאחדות לכדורגל ומנהלת הליגות חייבים השבוע לשבת עם בכירי המשטרה ולהבהיר בשביל מה התכנסנו בשבת. רמז? לא להפגנות כוח של שוטרים והצבת עובדות מי יותר חזק, אלא למשחק כדורגל.

אלפי הורים וילדים באו אתמול לבלומפילד. שני מחנות מתל אביב ופתח תקווה שלפני המשחק ישבו לשתות בירה ביחד. שום מתח או מתיחות לא נראו באופק, כדורגל כמו שכתוב בספר, אז אם המפכ"ל ולהקתו ימשיכו לדגול בקו שלפני ההנאה חייבים חינוך מחדש, זה צריך להגיע עד להשבתת הליגה. אסור בשום אופן לכופף את הראש.

מה דעתכם על היחס של המשטרה כלפי אוהדי הפועל תל אביב? הצביעו בסקר >>

המשחק בבלומפילד אמור להיות קו אדום ובוהק. הרי זה כבר לא תפיסת אבוקות בכניסה, או נשק קר, אלא מניעת כניסה מאוהדי הפועל תל אביב בגלל מסר על החולצה. כיתוב מודפס, אפילו לא כזה שמורכב מצרור סכיני גילוח וחומר נפץ.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

החולצה של אוהדי הפועל ת"א, צילום: לפי סעיף 27א'

חופש ביטוי בסיסי, גם בקפלן וגם בטדי

בכל הפגנה בקפלן יש אנשים שהולכים עם חולצה שעליה תמונת ראש הממשלה עם מדי אסיר. יש הפגנות של הימין עם כרזות זוהרות "שמאלנים בוגדים", מישהו מורחק בגללן? עזבו פוליטיקה, יש יציע שלם בבירת ישראל ששר "שיישרף לכם הכפר", מישהו חושב לפנות את המקהלה?

יש חופש ביטוי בסיסי. הבעת דעה שגם היא מעצבנת ודוחה, היא עדיין דעה ולא אלימות או הסתה. להיפך, אותה החלטה חד צדדית למנוע מהקומץ להגיע עם איזו חולצה שהוא רוצה, זה הדלק שרק יגרום להרעה ביחסים ועוד שנאה.

אוהדי הפועל תל אביב בבלומפילד, צילום: אורן אהרוני

המשטרה עם הראש בקיר

המשטרה פועלת במגרשי הכדורגל בחוסר אחידות, היא הולכת עם הראש בקיר ומוציאה את החשק והטענות לא מופנות לשוטר ברחוב, אלא לקצין הבכיר שמשוכנע שזו הדרך להיות המפכ"ל הבא. אוי ואבוי לנו אם כן.

הרי תסתכלו מה קורה בעולם. אין כמעט מועדון שחברי האולטראס שלו בקשרי ידידות עם שומרי החוק. היחסים ביניהם תמיד נעים על הגבול הדק בין הלגיטימי לפחות חוקי, יש פעמים שזה עובר את הגבול ועדיין שוטר צריך לפעול בשכל בכדי להעביר את האירוע בשלום, להנאת כל הצדדים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אז במקום שנצא מהאצטדיון עם הרגשה שראינו משחק רב שערים, שוב דיברנו על המשטרה מבלי לתת לה מחמאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר