אלי אוחנה זועם: "הכול שחור במדינה?"

ברק סרי טען כי ראש הממשלה בנימין נתניהו הרחיק מהשירות הציבורי את "כל האנשים הטובים והרציניים", כדורגלן העבר האגדי יצא למתקפה: "אם ממשלת השינוי תחליף את הממשלה הנוכחית, פתאום לא יהיו פקקים באיילון?"

אלי אוחנה | צילום: אורן בן חקון
[object Object]

במהלך תוכניתם של אלי אוחנה וברק סרי ברדיו 103FM, השניים, שמשדרים יחדיו גם בקשת 12 בצוותא עם אופירה אסייג, דנו במצב השירות הציבורי ובטענתו של סרי כי בשנים האחרונות חלה ירידה באיכות האנשים שממלאים תפקידי מפתח במשרדי הממשלה.

סרי השווה בין המצב כיום לזה שהכיר לפני כשני עשורים, וטען כי אז ניתן היה לראות במשרדי הממשלה מנכ"לים ואנשי מקצוע בעלי ניסיון ורקורד: "לפני 20 שנה כשנכנסת למשרדי ממשלה, ראית מנכ"לים, אנשים רציניים עם רקורד. היום אתה לא רואה את זה".

בהמשך הפנה סרי אצבע מאשימה לראש הממשלה בנימין נתניהו וטען: "נתניהו כתפיסת עולם הרחיק מהשירות הציבורי את כל האנשים הטובים והרציניים".

ברק סרי ואלי אוחנה | צילום: ללא

כדורגלן העבר האגדי של בית"ר ירושלים מצדו, ביקש להציג בפני סרי תמונה אחרת ותהה אם המצב במדינה אכן כה שחור כפי שהוא מתאר: "הכול שחור במדינה? שום דבר לא מתפקד, אנשים לא יוצאים לחופשות, לא מבזבזים בקניונים, הכול שחור?".

אוחנה המשיך והציג בפני סרי תרחיש שבו ממשלת השינוי תחליף את הממשלה הנוכחית: "אם במקרה ממשלת השינוי, חס וחלילה תחליף את הממשלה הנוכחית, פתאום לא יהיו פקקים באיילון? פתאום הכל יהיה ורוד?".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אלי אוחנה | צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...