"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוכבת "האח הגדול" בדרך לבלומפילד? בן הזוג החדש נחשף

סתיו קצין, שסיימה במקום השני בעונה ה-13 של תוכנית הריאליטי, נמצאת בתחילתה של זוגיות חדשה עם איש העסקים שי שצברג, שבעבר הוזכר כבעלים המיועד של הפועל תל אביב בכדורגל

,עודכן
0השמעה
"האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

סתיו קצין, כוכבת "האח הגדול" שסיימה במקום השני בעונה ה-13 של תוכנית הריאליטי המצליחה של רשת 13 (העונה בה זכתה יובל מעתוק), מצאה אהבה חדשה ומסקרנת במיוחד. לבן הזוג החדש יש גם קשר לעולם הכדורגל הישראלי, בדגש על העולה הטרייה חזרה לליגת העל - הפועל תל אביב.

קצין בת ה-34 נחשבת ללא ספק לאחת הדמויות הצבעוניות ביותר שנראו על המסך בארץ בשנים האחרונות, תוך דגש על העונות האחרונות של ׳האח הגדול׳ ברשת 13. אתמול (שני) היא חשפה חשפה את הזוגיות החדשה שלה עם איש העסקים שי שצברג, גרוש בן 43 מנהריה ואב לשלושה ילדים.

נועה קירל בטיזר להשקת הבושם החדש שלה / אינסטגרם

מעבר לנתונים היבשים, השם שי שצברג עשוי לצלצל מעט מוכר לאוהדי הכדורגל בארץ, כאשר ב-2021 אותו שצברג היה על סף רכישת 25 אחוזים מהבעלות על הפועל תל אביב מזאב גרינברג. שצברג אף בחן אפשרות לרכוש אחוזים נוספים מהשליטה על המועדון האדום, ששב לאחרונה לליגת העל לאחר עונה אחת בליגה הלאומית.

כעת, יהיה מעניין לראות האם שצברג, אוהד הפועל תל אביב, ׳יגרור׳ את קצין לאצטדיון בלומפילד לצפייה יחד איתו במשחקיהם של האדומים, או לחילופין, האם ינסה לרכוש מועדון אחר שבראשו יעמוד בצוותא עם זוגתו החדשה.

סתיו קצין,צילום: אור גפן
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שי שצברג, בן הזוג החדש של סתיו קצין,צילום: ארקדי ליטבין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר