"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האם יוסי אבוקסיס ימשיך בבית"ר ירושלים גם בעונה הבאה?
במועדון רוצים שהמאמן יישאר, אבל עתידו יוכרע בהתאם למצב הכלכלי • הקבוצה קרובה להבטיח הישארות: "יותר טובים מכל הקבוצות שנלחמות איתנו"
אבוקסיס. סימני השאלה עדיין קיימים | צילום: מאור אלקסלסי

האם יוסי אבוקסיס ימשיך בבית"ר ירושלים גם בעונה הבאה?

במועדון רוצים שהמאמן יישאר, אבל עתידו יוכרע בהתאם למצב הכלכלי • הקבוצה קרובה להבטיח הישארות: "יותר טובים מכל הקבוצות שנלחמות איתנו"

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המון לחץ השתחרר אתמול בבית"ר ירושלים אחרי הניצחון על נוף הגליל, שהרחיק אותה עד כדי שש נקודות מהקו האדום. ניצחון בדרבי הירושלמי אמור להבטיחד לבית"ר עונה נוספת בליגת העל, אבל העתיד של המועדון לא ברור.

ל"ישראל היום" נודע כי בבית"ר מעונייניםשהמאמן יוסי אבוקסיס ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה, אבל בשלב הזה הצהובים שחורים לא יכולים לתכנן שום דבר הקשור לעתיד, בשל חוסר הוודאות סביב המצב הכלכלי, כשסכנת ההליכה לפירוק עדיין מרחפת מעליהם.

"אם הקבוצה נישארת בליגה, אז ברור שיוסי צריך להמשיך, אבל בוא נראה מה יהיה בעונה הבאה", אמרו בסביבת המועדון.

לאבוקסיס יש חוזה לעוד שלוש עונות בבני יהודה, ממנה הוא הגיע לבית"ר ירושלים רק לפני חודשיים וחצי, כך שעל פניו נראה כי הקבוצה מהלאומית תעדיף שהמאמן ימשיך בבית וגן והיא לא תצטרך לשלם לו פיצוי כספי מלא.

שני התסריטים הקיימים כרגע מבחינת בית"ר הם: מציאת רוכש, כאשר בכירים בכדורגל הישראלי וראש העיר משה ליאון מנסים לסייע בעניין, אך ללא הצלחה.

והאופציה היותר ריאלית, כפי שפרסמנו בסוף השבוע ב"ישראל היום", היא כאמור הליכה לפירוק מיד בתום העונה, הפחתת 9 נקודות והעברת הקבוצה לבעלים אחר.

יש גם אופציות של הבאת ספונסרים ותמיכה כספית חיצונית אחרת, אך הערכות הן כי בצורה כזאת לא יהיה ניתן לסיים עונה מבחינה כלכלית.

שחקני בית"ר צוהלים. יבטיחו בקרוב את ההישארות?, צילום: מאור אלקסלסי

בבית"ר רוצים להבטיח באופן סופי את ההישארות בליגה ואז לקבל את ההחלטות הגורליות שישפיעו כמובן על השדרה הניהולית, על השחקנים ועל שאר עובדי המועדון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בינתיים בקבוצה מרוצים מכך שהם בדרך הבטוחה להישארות ואמרו: "אנחנו יותר טובים מכל הקבוצות שנלחמות איתנו, חבל שהדרבי רק בעוד שבועיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...