"דאבור מקצוען, הצליח לנתק את הבוז ובכל זאת לכבוש שערים"

בנבחרת ישראל הגיבו למחאת הקהל כנגד חלוץ הופנהיים: "קשה לו עם המצב" • הצוות המקצועי והשחקנים מודעים לכך שהסגל שיזומן למשחקים הבאים בליגת האומות יהיה שונה לחלוטין • חשש שמנור סולומון לא ימצא קבוצה ויגיע בכושר לקוי לרגעים החשובים בחודש יוני

 דאבור. דף חדש בנחרת ישראל , אלן שיבר
דאבור. דף חדש בנחרת ישראל, צילום: אלן שיבר
מואנס דאבור
 
"קשה לדאבור עם המצב" הודו שחקנים בנבחרת המקורבים לשחקנה של הופנהיים, "הוא מקצוען והצליח לנתק את הבוז ובכל זאת לכבוש שערים ולהוציא תיקו מהמשחק הזה. זה מצב שאין באף נבחרת בעולם שבו הבלאגן בפוליטיקה חודר פנימה ברמה כזאת. בין השחקנים זה לא קיים וזה מה שחשוב". 
 
מעבר לכך, בקרב הצוות המקצועי והשחקנים מודעים לכך שהסגל שיזומן למשחקים הבאים בליגת האומות בחודש יוני יהיה שונה לחלוטין מזה שהיה בצמד משחקי הידידות עם גרמניה ורומניה. ערן זהבי, שון וייסמן, ניר ביטון, ליאל עבדה ועוד מספר שחקנים מהנבחרת הצעירה צפויים להיכלל בסגל הבוגרת.
 
דאבור. כבש צמד בתוך כל הרעש, צילום: אלן שיבר
 
בכל הקשור למשחק ההגנה, בנבחרת הודו: "כרגע אין שיפור בהגנה וביכולת הזאת לא נהיה ביורו 2024 אבל אלה רק משחקי ידידות שלא מייצגים את מה שהולך להיות. יחד עם זאת, יוסי בניון יצטרך למצוא פתרונות ממה שיש אחרת נהיה בבעיה מול נבחרות כמו איסלנד ואלבניה". 
 
בניון שוחח בימים האחרונים עם הקשר מנור סולומון ושמע ממנו על הבעיות הרבות סביב מעברו משחטאר דונייצק לליגה בכירה באירופה. בנבחרת בונים על סולומון כמי שיוביל את ישראל הקמפיין הקרוב, אך ניכר כי חסר לו כושר משחק.
 
בניון ייעץ לסולומון למצוא קבוצה בליגה בכירה, כאשר סולומון שיתף במספר הצעות בהן הוא מחזיק, כולל זו מפולהאם האנגלית. אלא שעד שלא ייפתרו העניינים הטכניים סולומון לא יוכל לעשות מעבר והחשש בנבחרת הוא שהכוכב הישראלי יגיע בכושר לקוי לרגעים החשובים מבחינת הנבחרת. 
מנור סולומון. בנבחרת בונים עליו כמי שיוביל את ישראל הקמפיין הקרוב, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר