עצבים במכבי ת"א. הצהובים סיימו היום (שבת) ב-0:0 מאכזב מול בני סכנין ופספסו הזדמנות לעלות למקום השני (זמנית). המשחק עצמו לא התעלה לרמות גבוהות במיוחד ובזבוזי זמן של האורחת הצליחו להוציא את הקבוצה הביתיית משלוותה.
מאמן מכבי, מלאדן קרסטאיץ', תקף את היריבה בסיום המשחק: "ידענו שהם יבואו להתגונן ולא לשחק כדורגל. אין לי טענות לשחקנים שלי. עשינו הכל ולא הצלחנו לכבוש. סכנין הגיעה כדי לעצור את המשחק, אבל זה הכדורגל".
על איבוד הנקודות אמר המאמן הסרבי: "אין מה להיות לחוצים. אנחנו בסך הכל 5 נקודות ממכבי חיפה, אין מה לדבר על לחץ".
מנגד, חיים סילבס הגן על שחקניו: "הסתכלנו למכבי ת"א בלבן של העיניים. לשני הצדדים היו מצבים והתוצאה משקרת. יכולנו לשחק קצת יותר משוחרר אבל הדקות הראשונות הכניסו אותנו לסטרס הגנתי. העיקר שלא ספגנו. שמח מהנקודה, אבל לא מ-0:0. אפשר היה לראות שאנחנו קבוצה שבאה לקחת נקודות בכל משחק".
סילבס התייחס גם לעתידו: אין לי בעיה שלא מדברים על זה. אני עושה את העבודה הכי טוב שאני יכול ונהנה מהחיבור עם המועדון והשחקנים. אם אהיה פה גם בעונה הבאה, סבבה. אם לא, גם בסדר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
