"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תסכול בהפועל ב"ש: "לא הגיע לנו להפסיד"

תחושות קשות בדרום אחרי ההפסד למכבי חיפה • במועדון הודו: "המקום באירופה לא מובטח. הסיבוב השני חייב להיות הרבה יותר טוב" • בן ביטון: "הכל צף כאשר לא הולך. עדיין מנסים להבין מה הכי טוב לנו" • בכר התרגש מחזרתו של מליקסון: "הביא לשינוי איך שנכנס"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // שחקני הפועל ב"ש בסיום, אתמול. 10 נקודות ממכבי ת"א

הפועל ב"ש מסיימת סיבוב כשהיא במקום השלישי, אך כשהפער מהמקום הראשון עומד על 10 נקודות במועדון מבירת הנגב הודו כי התחושות לא טובות. ההפסד למכבי חיפה (2:0) בטוטו טרנר, שהיה השני ברציפות בבית, גרם לאנשי המועדון להודות: "כרגע צריך להתרכז בשיפור הקבוצה כי כך גם המקום באירופה לא מובטח. מה שבטוח הוא שנהיה חייבים לעשות סיבוב טוב יותר".

בב"ש יצאו עם תחושה של החמצה מהמשחק מול חיפה. "אנחנו מרגישים תסכול, פספוס ולא הגיע לנו להפסיד", אמר המגן בן ביטון, "אני לא זוכר מצב מסוכן של חיפה על השער שלנו. היה חסר לנו רוע, תכליתיות ברחבה וגם קצת מזל. אנחנו בתקופה פחות טובה". עוד הוסיף ביטון: " כשיש תקופות לא טובות אז הכל צף ומחפשים דברים לא טובים. כשהיינו אחרי ארבעה ניצחונות לא אמרו שאין מנהיגות.

"יש המון דברים שלא עובדים והתפקיד שלנו לשפר ולעבוד על זה כבר ליום שני. אני לא אשקר ואגיד שאנחנו אותה קבוצה של לפני שנתיים או שלוש. זה יישמע לא טוב. לקבוצה יש יתרונות וחסרונות. אנחנו עדיין מנסים להבין מה הכי טוב לקבוצה".

מאור מליקסון חוזר לדשא. התרגשות אמיתית // צילום: אלן שיבר

מעבר לכך, בב"ש התרגשו מחזרתו של הקשר מאור מליקסון אחרי שבעה חודשי היעדרות אחרי שכבר נדמה היה שיפרוש מכדורגל עקב בעיות בריאותיות. "זו הרגשה משמחת, מרגשת", סיפר ביטון, שהעביר בחזרה את סרט הקפטן לקשר בן ה-35, "כיף לשחק עם מאור. הוא שחקן שנותן את המעבר גם בנוכחות שלו מעבר למקצועיות שלו". המאמן ברק בכר הוסיף: "מליקסון מאוד חשוב לקבוצה וצריך לחשוב איך לשלב אותו. הוא נראה טוב באימונים. הוא הביא לנו שינוי כשנכנס ואם היינו מבקיעים אז הכל היה מתהפך עם הדחיפה של הקהל".

גם לאחר המשחק אמש חיכו מספר אוהדים מחוץ לאצטדיון כאשר עיקר הטענות שלהם הופנו לקשר הפורטוגלי ז'וסוואה. גם כאשר השחקנים הגיעו להודות לאוהדים, חלק מהאוהדים עודדו אך חלק מחו. "היו לי בעבר שיחות עם הקהל", סיפר בן ביטון, "אנחנו יודעים איך עובדים הדברים. יצאנו, דיברנו איתם. הכל היה ברוח טובה. הם שאלו שאלות ונתנו להם תשובות. אני שלם עם עצמי והקבוצה שלי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר