"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
הדרבי החיפאי: שבת, 20:00

הפועל חיפה העבירה 2,000 כרטיסים לטובת אוהדי מכבי חיפה

לקראת הדרבי, הביקוש בצד הירוק של הכרמל שובר שיאים וצפוי לשטוף את סמי עופר ביום המשחק • בן שהר ייככל בסגל, למרות דברי אמו

,עודכן
0השמעה
אוהדי מכבי חיפה. ייפלשו גם ליציעי הפועל חיפה?, צילום: מאור אלקסלסי

הפועל חיפה העבירה הבוקר (רביעי) עוד כ-2000 כרטיסיםלטובת אוהדי מכבי חיפה. הסיבה: כל 18,000 הכרטיסים שהוקצו לטובת אוהדי מכבי, נחטפו בשבוע האחרון.

הנתון המדהים הוא, שהמכירה כלל לא נפתחה לקהל הרחב. מתוך כ-20,000 מנויים וחברי מועדון, כ-18,500 רכשו כרטיסים לדרבי. מבין הכרטיסים הנוספים שהועברו, כ-1000 צפויים לצאת למכירה לקהל הרחב והם צפויים להיחטף.

אגב, בהפועל מעריכים שעוד כמה מאות כרטיסים נרכשו על ידי הקהל הירוק ליציעים של אוהדי הקבוצה. בהפועל חיפה הבהירו כי ייאלצו להוציא אוהדי מכבי מהאצטדיון, אך במשטרה טוענים כי התמונה הרבה יותר מורכבת ותצריך פתרון יצירתי ביום המשחק.

בן שהר בסגל לדרבי
בנושא אחר, אחרי שהתנער מדברי אימו, החלוץ בן שהר לא צפוי להיפגע מקצועית. אמנם במכבי חיפה לא אהבו את דבריה של בתיה סהר נגד המועדון וההחלטות המקצועיות כלפי בנה, אך הוא הבהיר בצורה חד משמעית כי אין לו חלק בדבר.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שהר יהיה בסגל הקבוצה לדרבי. הקשר מוחמד אבו פאני ייעדר עקב צבירת כרטיסים צהובים. לעומתו, צ'ארון שרי אמור לשוב ל-11.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר