"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ע' שתמונתו הופצה ברשתות: "דרכו עליי כאילו הייתי כוס בחתונה"
אירועי האלימות במשחק בין מכבי חיפה להפועל ת"א ממשיכים להכות גלים • בשיחה בלעדית עם "ישראל היום" הבחור מספר: ״בשלב מסוים הרמתי את הידיים ואמרתי שאני מבקש שיפסיקו" • אימו: "עד עכשיו ולא דיברנו עם התקשורת, אבל אני פוחדת שישכחו את הילד שלי״
ע' על הרצפה לאחר שהוכה ע"י השוטרים | צילום: מתוך טוויטר
בלעדי ל"ישראל היום"

ע' שתמונתו הופצה ברשתות: "דרכו עליי כאילו הייתי כוס בחתונה"

אירועי האלימות במשחק בין מכבי חיפה להפועל ת"א ממשיכים להכות גלים • בשיחה בלעדית עם "ישראל היום" הבחור מספר: ״בשלב מסוים הרמתי את הידיים ואמרתי שאני מבקש שיפסיקו" • אימו: "עד עכשיו ולא דיברנו עם התקשורת, אבל אני פוחדת שישכחו את הילד שלי״

עדי רובינשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אירועי האלימות לאחר סיום המשחק בין מכבי חיפה להפועל ת"א אמש (שני) בסמי עופר ממשיכים להכות גלים. ע׳ שתמונתו שכוב על הרצפה פורסמה אתמול ברשתות שוחח עם "ישראל היום" לאחר שאמש (שני) הוא העדיף לא לדבר עם התקשורת. הוא מפוחד וחושש שאם יתראיין בשמו המשטרה תשלח שוטרים לאצטדיונים ותנקום בו.

ע' הוא חייל משוחרר ממרכז הארץ, כשבזמן השיחה שלנו אמא שלו על הקו, מגוננת עליו. העדות שלו מצמררת ומדאיגה: ״ראיתי את המהומה באצטדיון ויצאתי ממנו. מחוץ למגרש חיכיתי שהאוהדים יצאו וצפיתי במתרחש, פתאים התנפלו עליי עשרה שוטרים והחלו להכות אותי. מכאן הכל כבר מעורפל לי אבל אני זוכר בוודאות ששוטר אחד החזיק לי את הקפוצ׳ון על העיניים כדי שלא אראה מה קורה איתי ואז כבר נפלתי על הרצפה מאגרופים לצלעות. על הרצפה בעטו בי בכל חלקי הגוף". כאן לא הסתיימה ההתקפה הסאדיסטית של השוטרים: ״בשלב מסוים הרמתי את הידיים ואמרתי שאני מבקש שיפסיקו. הרמתי את הראש, ואז השוטר שנשאר לעמוד מעליי הביט בי במבט עצבני ובעט בי לצלעות בחוזקה״.

אחרי דקות מספר הורשו חבריו לגשת להעניק לחברם טיפול ראשונה "הם פינו אותי לבית חולים והרגשתי שאני לא יכול לנשום. הרגשתי שאני סחרחר והתעלפתי. הגעתי למיון עשו לי בדיקות, אני לא יכול לזוז או לנשום, קשה לי לעמוד על הרגליים. החברים הובילו אותו בכוחותיו האחרונים לבית החולים ושם הוא עבר בדיקה רפואית בה נקבע שהוא עבר זעזוע מח והוא סובל משבר בצלעות. "אני עדיין מתקשה לנשום והמכות היבשות עדיין כואבות לי. אני לא מסוגל לקום מהמיטה ואני עסוק בלשחזר את מה שקרה לי. בעטו בי ודרכו עליי כאילו הייתי כוס בחתונה״.

אימו של ע׳ פוחדת ממה שיקרה עכשיו. ״אני אובדת עצות, אני באמת לא יודעת מה לעשות. לא התראיינו עד עכשיו ולא דיברנו עם התקשורת, אבל אני פוחדת שישכחו את הילד שלי״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ע׳ עצמו לא מסתיר את הפחד שלו ממשטרת ישראל:״איך אני אמור להגיע למשחקים הבאים? אני באמת לא יודע מה לעשות. למשחק הקרוב אני לא יכול לצאת מהמיטה אבל מי יכול להבטיח לי שבפעם הבאה לא יקרה לי אותו דבר. הרי לא עשיתי כלום ופוצצו אותי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...