"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפריצה לטדי: בית"ר ירושלים תעמוד לדין

תובע ההתאחדות העמיד את הקבוצה מהבירה לדין משמעתי לאחר שבדו"ח המשחק צוין כי שני אוהדים נכנסו ליציע המזרחי בניגוד להנחיות • הדיון יתקיים ביום רביעי • מבית"ר נמסר: "מציעים להתאחדות לחפש מקורות מימון אחרים לתקציב השוטף שלה"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אוהד בית"ר נכנס ללא רשות לטדי, אתמול. חוגג ישלם?

תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד ניר רשף, החליט היום (שלישי) להעמיד את בית"ר ירושלים לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדים.

דוח המשחק צוין: ,בדקה ה-61 הצליחו שני אוהדי בית”ר ירושלים לחדור לאצטדיון באזור היציע המזרחי. השניים השמיעו מספר קריאות עידוד ונתפסו במהרה על ידי צוות האבטחה”.

השופט הוסיף כי: “מנהל האירוע עדכן אותי כי השניים נעצרו על ידי משטרת ירושלים". הדיון יתריים מחר בערב.

מבית"ר נמסר בתגובה: "בהחלטה שגויה מיסודה, החליט תובע ההתאחדות להעמיד אותנו לדין למרות שהעניין מצוי בטיפול של רשויות החוק. על הסדר מחוץ לאצטדיון אחראית משטרת ישראל ומוטב כי ההתאחדות תבין את מצב הקבוצות ותיתן כתף לתהליך בו כולנו נמצאים. אנו מציעים להתאחדות לחפש מקורות מימון אחרים לתקציב השוטף שלה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר