"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טירוף כרטיסים לדרבי: אוהדי הפועל ת"א שוברים שיאים

למעלה מ-20 אלף אוהדים אדומים יגיעו למשחק הליגה מול מכבי ת"א בבלומפילד (מוצ"ש, 20:00) • אושר דוידה יחזור אחרי ההרחקה, סיאנדה קולו בתמונת ההרכב

,עודכן
0השמעה
אוהדי הפועל ת"א, צילום: אלן שיבר

אוהדי הפועל תל אביב בטירוף לקראת הדרבי נגד מכבי ת"א.למרות שני ההפסדים האחרונים והעובדה שהקבוצה טרם הבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון, הקהל האדום הולך לעשות היסטוריה במוצ"ש.

בהפועל טוענים כי למעלה מ-20 אלף אוהדים של הקבוצה הבטיחו את מקומם בדרבי, ולמעשה הם ישברו את שיא כמות האוהדים האדומים שיגיעו למשחק בבלומפילד המחודש. כ-11 אלף כרטיסים נמכרו לאוהדי הפועל, אך אליהם מתווספים כמובן בעלי המנויים של הקבוצה וההזמנות.

אוהדי הפועל ת"א,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מבחינה מקצועית, הקשר אושר דוידה, שהיה מורחק ולא שיחק נגד בני סכנין, אמור לשוב להרכב של קובי רפואה. הבלם סיאנדה קולו, שהחלים מפציעה, נמצא בתמונת ההרכב ועשוי לפתוח לצידו של אדי גוטליב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר