"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא פגעו: 0:0 בין הפועל ת"א למכבי פ"ת

למרות שבעטו 13 פעמים למסגרת ושלטו על הדשא, הקבוצה של קלינגר שוב לא מצאה את הרשת ונשארה רק עם ניצחון בודד • גוטליב הורחק בדקה ה-86 • האורחים האנמיים, שנעצרו במחזור הקודם מול קריית שמונה, עם משחק שני ברצף ללא ניצחון

,עודכן
צילום: עודד קרני // עמרי אלטמן. לא מצא את הרשת

למרות שניר קלינגר הצהיר אחרי ההתמודדות, כי הקבוצה שלו הייתה שווה הערב (שבת) ניצחון בשלושה שערים לפחות, על הדשא בבלומפילד העניינים נראו קצת אחרת, כשהפועל תל אביב שלו לא הצליחה לתרגם את העליונות על הדשא וללוח התוצאות ואחרי 90 דקות מול מכבי פתח תקווה, המשחק הסתיים בתיקו מאופס ומאכזב.

המארחים בעטו לעבר המסגרת 13 פעמים, והיו גם הרבה יותר מסוכנים מהמלאבסים של גיא לוזון, אך בשורה התחתונה, נשארו רק עם ניצחון בודד בחמישה משחקים. בצד השני, האורחים, שנעצרו במחזור הקודם אחרי הפסד 1:0 לעירוני קריית שמונה, נשארו עם 10 נקודות ועם משחק שני ללא ניצחון.

במחצית הראשונה, דני גרופר ואושר דוידה, דווקא היו חייבים להבקיע, אך חוסר חדות ואולי חוסר ניסיון, השאירו את התוצאה על כנה. בדקה ה-86, אדי גוטליב הורחק בצהוב שני, בגלל עבירה גסה על אור אינברום, ולמעשה שם סוף לשאיפות הניצחון באדום.

עמרי אלטמן מנסה לשמור על הכדור, הערב // צילום: עודד קרני
עמרי אלטמן מנסה לשמור על הכדור, הערב // צילום: עודד קרני
אבי לוזון ביציע. לא ראה שערים // צילום: עודד קני
אבי לוזון ביציע. לא ראה שערים // צילום: עודד קני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר