"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כיכר על שם אבי רן, נחנכה בקרית אליעזר

בטקס מרגש בחיפה, בנוכחות ראשת העיר, נחנכה כיכר לזכרו של השוער האגדי של מכבי חיפה, שנהרג לפני 33 שנה בתאונה ימים בכנרת • יעקב שחר: "אבי לא הספיק להראות לנו עד כמה הכישרון שלו גדול"

,עודכן
צילום: האתר הרשמי של מכבי חיפה // כיכר אבי רן בקריית אליעזר. טקס מרגש בנוכחות ראשת העיר

בטקס מרגש, בנוכחות ראש עיריית חיפה, עינת קליש רותם, נחנכה היום (שני) בקריית אליעזר כיכר לזכרו של השוער האגדי של מכבי חיפה, אבי רן, שנהרג לפני 33 שנה בתאונה ימים בכנרת.

במרכז הכיכר הוצב פסל מיוחד, אותו יצר הפסל דן זריצקי והוא עשוי ברונזה. בנוסף מתנוסס שלט "ככר אבי רן" על קרן הרחוב והוקמה אנדרטת אבן עליה מונצח שמו של אבי בתוך כוכב. את מועדון הכדורגל מכבי חיפה, ייצגו בטקס המרגש, יעקב שחר, והמנכ"ל, אסף בן דב.

שחר עם משה רן וראשת העיר, הערב בכיכב החדשה בחיפה // צילום: האתר הרשמי של מכבי חיפה
שחר עם משה רן וראשת העיר, הערב בכיכב החדשה בחיפה // צילום: האתר הרשמי של מכבי חיפה

הנשיא שחר אמר: "אבי ז"ל, לא הספיק להראות לנו עד כמה הכישרון שלו גדול. הוא היה אחת הסיבות של כולנו לבוא כל שבת למשחקים. אותו יום שבת, כולנו הזדעזענו לשמוע את הידיעה המרה, כמובן שזה זיכרון מר שמלווה אותנו כל ימי חיינו. אנחנו חונכים ברגע זה ככר לזכרו של אחד הספורטאים הכי גדולי שהעיר הזאת יצרה. הוא היה כל כך רחוק מלהגיע להישגים שלו. אנו נערוך פה סיורים בככר לשחקני מחלקת הנוער שלנו ונספר להם מי היה אבי רן ז"ל".

האב, משה רן: "אני מאוד מתרגש מהאירוע הזה. השכול שלי מתערבב פה עם שמחה. אני מברך את ראשת העיר שידעה להנציח את אבי. זהו יום מרגש מאוד עבורי".

ראשת העיר, עינת קליש-רותם, אמרה: "חיפה היא עיר שחיה ונושמת כדורגל וזו עיר שגם יודעת להצדיע ולהוקיר את כוכבי העבר שצמחו וגדלו כאן. אבי רן הוא מהבולטים ומהאהובים שבהם וזו זכות גדולה עבורי להיות כאן היום בחנוכת הכיכר הזו על שמו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר