"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במכבי מרוצים מהנקודה שהשיגו מול ויאריאל: "עם עוד טיפה מזל גם היינו מנצחים"

התיקו עם הקבוצה הספרדית יכניס לקופת המועדון 190 אלף יורו • דוניס שטף את השחקנים במחצית, שהעידו: "הרגשנו שאנחנו לא נופלים מהם"

,עודכן
צילום: עמי שומן // הצהובים מרוצים מהנקודה מול הספרדים

שביעות רצון במכבי ת''א מהנקודה שהשיגה הקבוצה אמש מול ויאריאל (1:1). למרות פיגור, הצהובים חזרו למשחק במחצית השנייה כאשר המאמן גיורגוס דוניס נכנס לחדר ההלבשה ושטף את שחקניו כשהיו בפיגור ואמר להם: "קחו את הכדור, תניעו אותו בלי פחד ותראו להם מי אנחנו. אתם מסוגלים לזה, תעזו ותהיו יותר מרוכזים".

שחקנים במכבי ת''א העידו כי דבריו של דוניס העירו אותם בהפסקה ואמרו: "הרגשנו במחצית הראשונה שאנחנו לא נופלים מויאריאל. עם עוד טיפה מזל גם היינו מנצחים את אחת הקבוצות הטובות בליגה הספרדית".

הנקודה אמש הכניסה לקופת מכבי ת''א סכום של 190 אלף יורו. רק בשלב הבתים הכניסו הצהובים 1.330 מיליון יורו שיסייעו למועדון בקיץ כאשר תוסר מעליו מגבלת ה"פייר פליי".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, המגן אנריק סאבוריט שהורחק אמש בדקות הסיום יחסר לקבוצה במשחק הבא מול קרבאח האזרית במשחק שייערך בטורקיה בעקבות המצב הבטחוני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר