ליגיונרים: שער לביברס נאתכו ב-0:4 של פרטיזן בלגרד
קפטן נבחרת ישראל הבקיע מהנקודה הלבנה את השער השני של קבוצתו מול מלאדוסט • זוריה לגאנסק העפילה לרבע גמר הגביע האוקראיני, ג'ואל אבו חנא השלים 90 דקות
,עודכן
יום מוצלח לשחקני נבחרת ישראל המשחקים בקבוצות בחו"ל הערב (רביעי).
בסרביה,ביברס נאתכוכבש בפנדל את השער השני מתוך ארבעה בניצחון 0:4 של פרטיזן בלגרד על מלאדוסט. זהו שער הליגה החמישי העונה של קפטן נבחרת ישראל , שהוחלף בדקה ה-68. פרטיזן צימקה את הפער בפסגת הליגה ל-6 נקודות מהכוכב האדום, היריבה העירונית, שמובילה את הטבלה ותשחק מאוחר יותר הערב.
בשמינית גמר הגביע האוקראיני,ג'ואל אבו חנאהשלים 90 דקות בניצחון 0:1 של זוריה לגאנסק על דסנה, שהעלה אותם לרבע הגמר. מקס גרצ'קין לא נכלל בסגל הקבוצה.
בסלובקיה, ניטרה עםאריאל הרושבשער, הפסידה 2:1 לטרנצ'ין, והיא כעת במקום השמיני מתוך 12 קבוצות. זהו הפסדה השמיני של ניטרה העונה בליגה והרביעי ב-5 המשחקים האחרונים.
בשמינית גמר הגביע האוסטרי,אליאל פרץפתח בהרכב של וולפסברגר והוחלף בדקה ה-68. הקבוצה של הישראלי ניצחה 0:2 את אמשטטן והעפילה לרבע הגמר.
בבלגיה,ליאור רפאלובפתח בהרכב של אנטוורפן והוחלף בדקה ה-66, קבוצתו הפסידה 1:0 לזולטה וארחם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו